Felton ICT Service beleeft succesvolle lancering Cloud 2.0

Nieuwe diensten zorgen voor snelle en veilige inzet van kosteneffectieve cloud

Hilversum, 26 juni 2014 – Felton lanceert een complete reeks van cloud-diensten waarmee organisaties het gebruik van cloud computing kunnen versnellen. Ze bieden bedrijven meer flexibiliteit tegen lagere kosten. Daarnaast reduceren ze de complexiteit en de risico’s van cloud-migraties.

Het dienstenaanbod van Felton vereenvoudigt de planning, het ontwerp, de inzet en het beheer van private, publieke en hybride clouds. Met de cloud-services speelt Felton in op de behoefte bij bedrijven – ongeacht het stadium van cloud-adoptie – aan cloud-dienstverlening, virtualisatie en hybride zelfservice-cloudmodellen. Met een bijzondere focus op het Ontzorgen van de Klant. Doordat Felton alle cloud-diensten via één platform aanbiedt, is het eenvoudig en kosteneffectief om over te stappen van het ene cloud-model naar het andere als zakelijke omstandigheden daarom vragen.

Felton maakt al ruim 10 jaar een sterke en solide groei door. Waarbij alle klanten zeer tevreden zijn en recentelijk hun contracten hebben verlengd of zelfs hebben uitgebreid. Daarnaast kent Felton een gestage aanwas van nieuwe klanten.

Stan Bridie, CEO van Felton: “Doordat wij beschikken over een slim ingerichte en robuuste private cloud-infrastructuur zijn wij uitstekend in staat om bedrijven te laten profiteren van innovatieve cloud kracht van Felton. Wij combineren de effectieve inrichting van ons platform met de operationele wendbaarheid, die hoort bij klanten die zich continu willen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.”

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.

Felton staat voor: Persoonlijke aandacht
Via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht geholpen wordt. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland.

Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken.
Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner?
Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijk vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van public, hybrid en private clouds, ICT-beheer,  ICT-Projecten, ICT Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Security en Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook twitter: @FeltonICT