HET PARTNERSCHAP VAN LOGIC VISION EN KOTUG RESULTEERT IN ‘TUGVISION’Logic Vision is een ervaren Microsoft Gold partner met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogstaande Dynamics NAV add-ons voor de maritieme branche. Logic Vision heeft TugVision samen ontwikkeld met KOTUG. Kotug levert al vele jaren hoogstaande sleepdiensten in verschillende havens, terminals en offshore. Deze praktijkervaring is de basis voor TugVision, dat inmiddels is uitgegroeid tot een add-on van hoge kwaliteit die vanaf heden ook toepasbaar is voor andere towage & Salvage organisaties, zodat ook zij voordelen kunnen behalen uit deze nieuwe ERP oplossing.

Maarten Speet, General Manager - Logic Vision:Vanwege de jarenlange vertrouwensband tussen beide organisaties was het voor het dedicated projectteam eenvoudig de jarenlange kennis en ervaring van Microsoft Dynamics NAV van Logic Vision toe te passen op de primaire bedrijfsprocessen van Kotug, wat heeft geresulteerd in een solide basis voor TugVision.“

Harrold van der Meer, COO / Managing Director Harbour Towage of KOTUG: “We zijn erg blij om met Logic Vision samen te werken aan de automatisering, slagvaardigheid en verbetering van onze bedrijfsprocessen. Omdat iinnovatie en duurzaamheid is verankerd in onze bedrijfscultuur is de overstap naar Microsoft Dynamics NAV in 2012, vergezeld met Logic Vision, een goed voorbeeld. De nauwe samenwerking en gezamenlijke ontwikkeling resulteerde in een partnerschap en in deze hoedanigheid streven we samen naar de hoogste kwaliteit van gezondheid, veiligheid en kwaliteit.”

***************

Over Logic Vision
Logic Vision is een softwareleverancier die bedrijfsprocessen ondersteunt voor het MKB in de branches Maritiem, Productie, Olie & Gas. Logic Vision is opgericht in 1992 en sinds 2003 Microsoft Gold Partner, gespecialiseerd in bedrijfssoftware geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV.  Dagelijks zijn er 2500 gebruikers zeer tevreden aan het werk met onze software en services. Logic Vision is gehuisvest in Hardinxveld-Giessendam en heeft 35 medewerkers waarvan 80% werkzaam als consultant of software-ontwikkelaar. De kennis van onze mensen is op hoog niveau en branchespecifiek. Door hun kennis en ervaring in de branche levert Logic Vision hoogstaande software-oplossingen voor uw bedrijfsspecifieke vraagstukken, voor meer informatie: www.logicvision.nl

About KOTUG
KOTUG is a leading towage operator offering its innovative services on a global scale. With a sophisticated, powerful fleet, its dedicated staff and well trained crew, KOTUG operates in a variety of markets including towage services to ports, terminals and at sea as well as in the salvage, offshore and dredging industry. KOTUG remains committed to the highest industry standards of health, safety, environment, quality en security. In 2012 world’s first fully classed hybrid Rotortug®, the “E-KOTUG" was launched and in second half year of 2014 the second E-KOTUG ‘RT Evolution’, a new designed ART80-32 Rotortug®, will be introduced to the market. More information: www.kotug.com.