Felton stelt Pieter van Harinxma thoe Slooten aan als Sales Manager

Hilversum, mei 2014 – Felton, de ICT leverancier voor ondernemend Nederland en de specialist in het beheer van public, hybrid en private clouds, heeft Pieter van Harinxma thoe Slooten (46) benoemd tot sales manager. In deze functie is Van Harinxma zowel verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet en klantenkring van Felton als verdere uitbreiding van het salesteam.

Van Harinxma is afkomstig van SeatZ Network, waar hij als managing director verantwoordelijk was voor het opzetten van het bedrijf en ontwikkelen van de mobiliteitsoplossing alsmede het succesvol realiseren van klantprojecten. Daarvoor heeft hij management en salesfuncties vervuld bij TrustAlert, OutSystems, Exigen, IBM, MCI WorldCom en Siemens Nixdorf.

Met zijn meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van professionele diensten, oplossingen en producten voor de belangrijkste economische sectoren zoals finance, logistiek, media, zorg en overheid ziet Felton in hem de ideale persoon om aan de succesvolle groei van Felton gestalte te geven.

Over Felton:
Sinds 2003 is Felton zeer succesvol met ICT Services en heeft een stabiele klantenkring opgebouwd. Felton bestaat uit hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste professionals die met hun ervaring en kunde altijd klaarstaan voor de klant. Er heerst bij ons een informele no-nonsense cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook altijd met een vast team per klant. Onze dienstverlening is altijd technologisch up-to-date en kenmerkt zich door een uiterst korte reactietijd die op kwalitatieve wijze wordt uitgevoerd.

Felton staat voor: Persoonlijke aandacht
Via directe lijnen bereikt u de juiste contactpersoon. Wij vinden het belangrijk dat u snel en met persoonlijke aandacht geholpen wordt. Vanuit het Mediapark in het centraal gelegen Hilversum bedienen wij onze klanten verspreid over heel Nederland.

Felton staat voor: Doen waar je goed in bent en het nakomen van afspraken.
Felton beschikt over actuele kennis van relevante systemen, infrastructuren en applicaties. Complexe vraagstukken pakken wij snel, flexibel en pragmatisch aan.

Wie is de echte Feltonner?
Onze mensen blijven zich altijd ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen vakgebied. Het is een belangrijk vereiste, maar de echte “Feltonner” ontwikkelt zich met plezier. Wij zien ICT als serious business, daarom werken wij met de door ons ontwikkelde ‘kenniskringen’ om de ontwikkelingen in technologie en markt op gedegen wijze te kunnen ondersteunen en zelfs sturing aan kunnen geven.

Specialismen
Het beheer van public, hybrid en private clouds, ICT-beheer, Outtasking volledige IT infrastructuur, ICT-Projecten, Outsourcing, Cloud diensten, Detachering, Servicedesk, Online Backup, Migratie, Managed Services, Werkplek Beheer, Systeem Beheer, Netwerk Beheer, Storage, Virtualisatie, Consultancy, Architectuur

Voor nadere informatie kunt u www.felton.nl bezoeken of contact opnemen met Sales & Marketing, Pieter van Harinxma thoe Slooten, tel 035 - 677 38 98.

Felton B.V.
Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum
Postbus 279
1200 AG Hilversum
Tel.: 035 - 677 38 98
Fax: 035 - 677 26 66

sales@felton.nl
www.felton.nl