Binnen 15 minuten volledige SEPA machtigingen administratie op orde.

Elst - Sinds de komst van SEPA zijn er veel nieuwe regels en richtlijnen waar iedere organisatie aan moet voldoen. Eén van de minst bekende regels is het opzetten en aanhouden van een SEPA machtigingen administratie.

Het opzetten van deze administratie kan eenvoudig in diverse internet bankieren omgevingen en boekhoudpakketten maar de mogelijkheden zijn veelal beperkt. Zolang het aantal machtigingen gering is, kan men prima hiermee uit de voeten.

Zodra uw organisatie meer machtigingen en mutaties moet verwerken en doorvoeren, wordt het een ander verhaal. In de meeste gevallen moet u dan op zoek naar een alternatief.

SMS Machtiging biedt een alternatief waarmee u een onbeperkt aantal machtigingen kunt verwerken én kunt laten beheren. De kracht van deze oplossing is dat iedere machtiging aan een gebruiker kan worden gekoppeld. U kunt iedere gebruiker een gratis account aanbieden en daarmee toegang tot zijn of haar machtigingen. Mutaties zoals adres- en rekeningnummers kunnen hiermee eenvoudig door iedere gebruiker worden doorgegeven.

Aanvullend levert SMS Machtiging kant-en-klare incassobestanden specifiek afgestemd op uw bank. U kunt hiermee direct incasseren en uw gelden innen. Het is zelfs mogelijk om het incasseren aan SMS Machtiging uit te besteden, zodat uw SEPA machtigingen administratie volledig geautomatiseerd wordt uitgevoerd.

Aangezien iedere organisatie gebruik maakt van diverse softwarepakketten en –administratie is gegevensuitwisseling via een API eenvoudig te realiseren.

Bijkomend voordeel is dat deze SEPA machtigingen administratie in 33 talen en landen en net zo eenvoudig werkt als in Nederland.

Contact
SMS Machtiging
Elio Tagliola
directeur                                                                                                                               
06-42132781
etg@smsmachtiging.nl
www.smsmachtiging.nl