Datum: (1501 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

myBrand organiseert retail event: Hoe bereikt u uw klant?Amstelveen, 11 april 2014myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, organiseert op 16 april het retail event: Hoe bereikt u uw klant? Om succesvol te kunnen opereren is engagement met de klant noodzakelijk. Het personaliseren en het proactief aangaan van klantinteractie is hierin essentieel. Dit stelt echter nieuwe eisen aan retailorganisaties en hun informatiesystemen. myBrand heeft als doel om samen met retailorganisaties tijdens dit event de diepte in te gaan over de toegevoegde waarde van IT voor de retail business. 

Programma
Aan de hand van twee inspirerende sessies worden retailers, marketeers, business developers en CRM-managers handvatten aangereikt om de grote hoeveelheid aan externe en interne data in te kunnen zetten om proactief de klant te bereiken en vervolgens een zinvolle interactie te hebben.
 • 15.00 uur
  Ontvangst en rondleiding

 • 15.45 uur
  Inspiratiesessie door Rupert Parker Brady, expert op het gebied van media, retail en communicatie. Een van zijn grote passies is klantgericht ondernemen.

 • 16.45 uur
  Pauze

 • 17.00 uur
  Visie van Hybris op multi-channel e-commerce

 • 18.00 uur
  Afsluitende netwerkborrel
Aanmelden en locatie
Het event vindt plaats in het net betrokken nieuwe pand van myBrand in Amstelveen op de Dorpsstraat 75. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden door een e-mail te sturen naar corianne.vanderlaan@mybrand.nl

-------------------------------

Over myBrand
myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen, waarvan ruim zeventig procent aandeelhouder is van het bedrijf. Meer informatie is te vinden op www.mybrand.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
mybrand@marcommit.nl