myBrand opnieuw partner van de VNSG

Geertruidenberg, 26 maart 2014 – SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand heeft voor het tweede jaar op rij een partnership gesloten met de VNSG, het onafhankelijke platform voor SAP-gebruikers. Doel van het partnership voor myBrand is het stimuleren van de activiteiten van de gebruikersvereniging, die door kennisdeling een belangrijke rol speelt in het SAP-ecosysteem. myBrand kan door de samenwerking niet alleen een financiële bijdrage leveren, maar ook actief kennis en ervaring uitwisselen.

De VNSG en myBrand hebben een gezamenlijk doel, namelijk organisaties helpen de kracht van SAP optimaal te benutten. Door onderling kennis en ervaring te delen, worden SAP-gebruikers beter voorzien van relevante en actuele informatie over de inzet van SAP. Dit komt naar voren bij alle activiteiten van de VNSG, zoals het VNSG Congres, de themadagen, het VNSG Magazine en de online media, zoals website en nieuwsbrief.

Bart Oomen, algemeen directeur myBrand: “Het gedachtengoed van myBrand en de VNSG sluiten naadloos op elkaar aan. Net als de VNSG nemen wij onze verantwoordelijkheid om onze klanten meer rendement te laten halen uit hun ICT-omgeving en de SAP-systemen waarmee zij werken. We hechten veel waarde aan het SAP-ecosysteem. Toen wij in 2005 zijn gestart met myBrand hadden we het ecosysteem ook hard nodig. Nu is het aan ons om wat terug te doen. We zullen net als de vorige jaren een actieve bijdrage leveren aan themadagen en onze kennis delen met de SAP-gebruikers.”

Rob van der Marck, directeur van de VNSG: “We zijn verheugd dat myBrand opnieuw partner is van de VNSG. Dit laat zien dat zij onze community een warm hart toedragen. Mede door dit partnership zijn we in staat om kennis en ontwikkelingen op het gebied van SAP te blijven delen en kunnen wij onze functie als onafhankelijke gebruikersvereniging blijven vervullen.”

Het VNSG Congres
Als onderdeel van het partnership is myBrand opnieuw aanwezig op het VNSG Congres op 3 en 4 april aanstaande in het MECC in Maastricht, met dit jaar als thema: ‘De gebruiker centraal’. Aan de hand van inspirerende klantverhalen laat myBrand zien hoe gebruikers en organisaties meer rendement kunnen halen uit de SAP-systemen. myBrand maakt bovendien aan de hand van een demo inzichtelijk hoe een mobiele strategie pas echt succesvol kan zijn als deze geïntegreerd is met SAP. Iets dat door de mobility hype nogal eens wordt vergeten en de kwaliteit, beheersbaarheid en beveiliging niet altijd ten goede komt. myBrand is te vinden op stand 21.

-------------------------------

Over myBrand
myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn lange termijn relaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle ICT bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Er werken meer dan 200 mensen, waarvan ruim zeventig procent aandeelhouder is van het bedrijf. Meer informatie is te vinden op www.mybrand.nl

Over de VNSG
De Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is sinds 1988 hét platform voor alle SAP-gebruikers in Nederland en Vlaanderen, waarbij ruim 850 bedrijven zijn aangesloten. De vereniging ondersteunt haar leden door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, maar ook door het behartigen van de belangen van SAP-gebruikers richting de SAP-organisatie. Meer informatie is te vinden op www.vnsg.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730
mybrand@marcommit.nl

VNSG
Rob van der Marck
073-6460441
06-53233671
rob.van.der.marck@vnsg.nl