Swarovski kiest Kronos voor Europees personeelsmanagement

Utrecht, 25 maart 2014Swarovski, sieradenmerk en wereldwijd producent van kristallen, modeaccessoires en juwelen, heeft gekozen voor de workforce management oplossing van Kronos, wereldwijd marktleider in oplossingen voor personeelsbeheer. Swarovski kiest voor de Workforce Central Suite van Kronos om al haar personeel in Europa te kunnen managen vanuit één gecentraliseerde oplossing. Kronos bleek de enige aanbieder die in staat was om optimaal aan alle complexe en unieke eisen van een multinationale retailer te voldoen. “Voor ons is het voornaamste doel van het implementeren van een workforce management systeem dat we de juiste mensen op de juiste plek kunnen zetten, op het juiste moment”, stelt de retail process manager van Swarovski. “De innovatieve oplossing van Kronos helpt ons onze doelstellingen te bereiken en onze wereldwijd leidende positie te behouden.” De oplossing wordt als eerste uitgerold in het Verenigd Koninkrijk.

Ralf Lommel, General Manager Kronos Continental Europe, stelt: “Swarovski erkent dat workforce management oplossingen direct bijdragen aan het leveren van een positieve en consistente winkelervaring. Swarovski sluit zich aan bij honderden andere retailers die wereldwijd de Kronos oplossingen gebruiken om hun groei aan te wakkeren, hun marktaandeel te vergroten en de klantenbinding te versterken. We heten Swarovski dan ook welkom in onze klantenkring.”

-----------

Over Kronos
Kronos is marktleider in cloudgebaseerde oplossingen voor workforce management. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maakt van de Fortune 1000® – gebruiken de software van Kronos om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor meer informatie over de oplossingen van Kronos voor tijdregistratie, afwezigheidsbeheer, plannen, toegangscontrole en werkanalyse, maar ook voor sectorspecifieke HR-analysetools op maat, bezoek: www.kronosglobal.nl

Kronos: Workforce Innovation That Works™

Links en nuttige informatie
• Volg Kronos op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, en YouTube.
• Consulteer de Kronos blogs over het beheer van personeel
• Neem een kijkje op Time Well Spent voor een ludieke kijk op het beheer van personeel

Meer informatie
Marcommit PR 
Laura Rijks
035-5822730
kronos@marcommit.nl