Anaplan Winter ’14 Release focust wederom op z’n eindgebruikers en ‘Citizen Developers’

Nieuwe release focust op klantgericht gebruiksgemak en navigatie voor bedrijfsplanning en -modellering.

Utrecht, 25 maart 2014Anaplan, toonaangevend leverancier van cloud-gebaseerde in-memory modellerings- en planningoplossingen voor finance, sales en operations, lanceert zijn Winter ’14 Release. Deze grootste update van het Anaplan-platform tot nu toe biedt een compleet nieuw ontwikkelde gebruikerservaring en een breed scala van krachtige, nieuwe modellerings- en planningmogelijkheden. De Winter ’14 Release van Anaplan is sneller, flexibeler en gebruiksvriendelijker voor zakelijke gebruikers. Dit dankzij de gestroomlijnde en gepersonaliseerde interface. Hierdoor zijn bedrijven in staat om snel op data gebaseerde planningen en applicaties te maken en zo verouderde systemen te vervangen.

Een van de meest in het oog springende verbeteringen van de Winter ‘14 Release van het Anaplan-platform is de ‘Tiles Interface’. Deze ‘tegelnavigatie’ biedt een moderne, intuïtieve menustructuur waarmee gebruikers ook eenvoudig switchen tussen applicaties. De nieuwe interface geeft met een klik bedrijfsbreed inzicht in planningen en modellen van bijvoorbeeld de financiële en verkoopafdeling. Dit navigatiegemak is essentieel nu gebruikers het maximale willen halen uit het Anaplan-platform om een groeiend aantal geavanceerde en onderling verbonden applicaties te bouwen, te delen en te gebruiken binnen een zakelijke omgeving.

Het Anaplan-platform draait op de in-memory data-engine HyperBlock™. Het combineert alle essentiële componenten voor elke afdeling in een organisatie om solide modellen, planningen en forecasts te bouwen en te onderhouden op basis van datasets die altijd actueel zijn.

####

Over Anaplan
Anaplan transformeert de wereld van businessmodelling en -planning. Wij hebben ons platform vanaf de grond af opgebouwd om bedrijven in staat te stellen realtime te plannen, samen te werken en te handelen. Zo blijven zij kritische businessevents vóór, zijn potentiële consequenties snel te modelleren en is direct actie te ondernemen. Met het cloud-platform van Anaplan zijn mensen, plannen en kosten continu in lijn te brengen met marktkansen. Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming met haar hoofdkantoor in San Francisco (VS) en heeft vestigingen op vier continenten. Voor meer informatie: www.anaplan.com. Volg ons op Twitter: @anaplan.

Voor meer informatie:
Mediacontact Nederland
Progress Communications
Lianne Van Dijk
Tel.: +31(0) 20 363 11 52
E-mail: lianne@progresscommunications.nl

US Media Contact
Paul Doherty
Marketing Communications Manager, Anaplan
Tel.: +1 510-552-5909
paul.doherty@anaplan.com