Xtandit sluit partnership met Indocs

Woerden, 25 maart 2014 – Xtandit, business partner voor het optimaliseren van documentprocessen, heeft een partnership gesloten met Indocs, specialist op het gebied van digitalisatie van documenten en automatisering van bedrijfsprocessen. Dankzij het partnership kan Xtandit het BPM-platform K2, dat bestaat uit modules voor workflowoptimalisatie en de creatie van webformulieren, aan haar dienstenportfolio toevoegen. Xtandit heeft gekozen voor K2 omdat het platform gebouwd is voor Microsoft-omgevingen, zoals SharePoint en Dynamics. Bedrijven hoeven dus niet te investeren in het ontwikkelen en programmeren van een maatwerkoplossing om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en zo efficiënter te werken.

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur bij Xtandit: “Ondanks de efficiencyvoordelen lopen nog niet veel bedrijven warm voor een workflow- of BPM-oplossing. De reden hiervoor is de gevreesde impact op de (IT-)organisatie en het maatwerk dat daarbij komt kijken. Wij kunnen nu middels het partnership met Indocs een oplossing aanbieden die met deze, enigszins terechte, vrees afrekent. De oplossing integreert niet alleen naadloos in de Microsoft-omgeving, maar biedt ook koppelingen met SAP, Oracle en Salesforce. Onze klanten kunnen hierdoor profiteren van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.”

“We bedienen momenteel veel grootzakelijke klanten in de financiële dienstverlening en (semi-)overheid. Door het partnership met Xtandit kunnen we het K2-platform ook in het MKB positioneren”, aldus Jeroen Geijtenbeek, directeur van Indocs. “Xtandit zit al dicht op de documentprocessen bij hun klanten en onze oplossing sluit daar perfect op aan.”

K2
Met K2 Smartforms, de opvolger van Microsoft Infopath, kunnen bedrijven zelf eenvoudig webformulieren creëren voor bedrijfsapplicaties. Denk hierbij aan declaraties, procesaccordering, inkooporderformulieren en contactformulieren. Het creëren van webformulieren vergt geen programmeerkennis. Daardoor kunnen bedrijven snel inspelen op veranderende processen wanneer de markt daar om vraagt. Dit geldt ook voor K2 Workflow. Met deze oplossing kunnen bedrijven workflows automatiseren, zoals factuuraccordering, die flexibel zijn aan te passen aan de behoefte van de gebruiker. 

---------------------

Over Indocs
Indocs helpt bedrijven met het digitaliseren van documenten en automatiseren van bedrijfsprocessen. Bij de professionalisering van documentgerelateerde bedrijfsprocessen maakt Indocs gebruik van de drie meest toonaangevende platformen: K2, Microsoft SharePoint 2013 en Kofax. Meer informatie is te vinden op www.indocs.nl

Over Xtandit
Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 20 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen, en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en in 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year, en in 2012 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met daarnaast vestigingen in Capelle a/d IJssel en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.xtandit.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Elize Brolsma
035-5822730
elize@marcommit.nl