Interactieve kennissessies tijdens COOLUp van COOLProfs

17 april, REM eiland Amsterdam

Oude Wetering, 25 maart 2014 – IT-dienstverlener COOLProfs biedt op donderdag 17 april tijdens COOLUP, een inspiratiedag voor relaties, een afwisselend programma, gericht op inhoudelijke kennisuitwisseling en het delen van ervaringen.

 De volgende interactieve sessies staan op het programma:
  • Lean Start-up – Onno Franken, Director KPMG Advisory. Lean Sart-Up wordt momenteel als dé methode gezien om succesvol innovatie in een organisatie te realiseren.
  • Enterprise Agility – Daniel van den Hoven, Partner Manager EMEA bij Rally Software. Hoe blijft een organisatie wendbaar, hoe kan het nieuwkomers op de markt pareren en hoe kan het structureel waarde voor haar klanten creëren?
  • Responsive webdesign – Sabine de Milliano, Technical Communications Specialist bij KnalBlauw. De grondbeginselen van responsive webdesign, om een optimale webervaring voor een breed scala aan devices te bewerkstelligen.
  • Praktijkervaringen Movares – Wouter Engelen, Adviseur Virtueel bouwen / BIM ( Bouw Informatie Management) bij ingenieursbureau Movares. In deze sessie vertelt Movares over de oplossingen die het met het OutSystems Platform ontwikkelde.
  • DataMover en DataGenerator – Annemarie Sonnenberg, Senior Consultant bij COOLProfs. Twee unieke oplossingen voor het automatisch genereren en doorzetten van grote volumes representatieve data naar andere omgevingen.
  • CA Gen Update – Peter van Munster, Senior Consultant bij COOLProfs. De highlights van de product update en product roadmap die John Carter en Dan Short van CA Development hebben gegeven tijdens de EDGE Benelux conferentie op 17 maart jl.
  • COOLLab – COOLProfs team. Een praktijksessie om zelf de voordelen van OutSystems en CA Gen te ontdekken.
Wederom heeft COOLProfs voor een aansprekende locatie gekozen. Nadat de afgelopen jaren onder meer het stoomschip Rotterdam, Madurodam en vliegbasis Gilze-Rijen de plaats van handeling vormden, is dat nu het REM Eiland in Amsterdam.

Voor het volledige programma en inschrijven, gaat u naar de website van COOLProfs.

###

COOLProfs
COOLProfs is specialist in het bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen op maat. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het systeem voor kredietverlening bij ABN AMRO Bank, het C1000 winkelinformatiesysteem, diverse applicaties voor de Gemeente Den Haag en de webshop voor Wasco.
COOLProfs onderscheidt zich door haar aanpak, waarin de menselijke factor van IT centraal staat en waarbij in nauwe samenwerking met de klant het gewenste resultaat wordt gerealiseerd. Door een unieke modelgedreven ontwikkel- en beheeromgeving haalt COOLProfs een hoge productiviteit en is zij in staat binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget op te leveren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van COOLProfs’ Architected Agile-aanpak. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder meer ABN AMRO Bank, Kadaster, Delta Lloyd, C1000, Wasco, Gemeente Den Haag, TNO en TNT Express. Kijk voor meer informatie op www.COOLProfs.nl.

Voor meer informatie

L&DJ PR
Wilco Rutenfrans
T  020 4210565
Wilco@l-dj.nl

COOLProfs
Eric ten Harkel
T  0713311623
Eric.ten.harkel@coolprofs.com

Dit persbericht vindt u ook online op de website van L&DJ PR