UNIT4 verkrijgt ISAE type II-certificering voor Managed Payroll Service dienstverlening

UNIT4 heeft de ISAE 3402 Type II-certificering ontvangen voor de dienstverlening UNIT4 Managed Payroll Services. Deze certificering laat zien dat de interne controleprocessen en beheersmaatregelen van de dienstverlening niet alleen zijn geborgd, maar ook effectief zijn bevonden gedurende een bepaalde periode. Auditor Baker Tilly Berk heeft het keurmerk afgegeven.

Steeds meer bedrijven willen de salarisadministratie overlaten aan een specialist, omdat ze zelf geen of onvoldoende kennis in huis hebben om de continuïteit te waarborgen. Organisaties willen de garantie dat de uitbesteding van de loonverwerking in goede handen is, omdat dit een directe impact heeft op de bedrijfsvoering. UNIT4 heeft hier direct op ingespeeld door een intern controlesysteem in te richten voor de Managed Payroll Services dienstverlening. In maart 2013 is deze gecertificeerd met Type-I van ISAE 3402 (International Standard on Assurance Engagements, nr. 3402). Auditorganisatie Baker Tilly Berk heeft nu ook het ISAE 3402 Type-II certificaat toegekend aan Managed Payroll Services van UNIT4.

Aldo Veenstra, Directeur van UNIT4 HR Solutions, over de behaalde certificering: “We zijn er trots op dat we ook het ISAE 3402 Type II-certificaat hebben ontvangen. Het is het bewijs dat de controleprocessen en beheersmaatregelen voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze salarisdienstverlening effectief zijn. Onze investeringen in de certificering hebben geleid tot een bewezen kwaliteitsslag. Tegelijkertijd hebben we met UNIT4 Managed Payroll Services in 2013 een enorme omzetgroei weten te realiseren. Voor onze klanten is deze certificering een extra bevestiging dat de administratie en verwerking van de salarissen van hun medewerkers bij UNIT4 in goede handen is.” 

Over UNIT4
UNIT4 is een wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde bedrijfssoftware die snel veranderende organisaties in de commerciële en publieke sector helpt om eenvoudig, snel en efficiënt in te kunnen spelen op veranderingen. UNIT4 biedt een breed portfolio van oplossingen, waaronder het vlaggenschip Agresso – een flexibele ERP-suite die zich voornamelijk richt op diensten intensieve middelgrote en grote organisaties – de financiële managementsoftware Coda en het op cloud applicaties gerichte FinancialForce dat mede is gefinancierd door salesforce.com.

UNIT4 voert activiteiten uit in 26 landen wereldwijd, de omzet in 2013 bedroeg 490,5 miljoen euro. het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht en de organisatie heeft meer dan 4.000 werknemers. In de Benelux levert UNIT4 business software voor verschillende sectoren, waaronder accountancy, gezondheidszorg, groothandel en distributie, mkb, onderwijs, publieke sector en zakelijke en financiële dienstverlening. Daarnaast levert UNIT4 oplossingen voor personeelsinformatie en salarisverwerking, business intelligence, e-commerce en diensten op het gebied van continuïteit en cloud computing.

Voor meer informatie over UNIT4, kunt u terecht op http://www.unit4.nl. Ook kunt u ons volgen via Twitter, Facebook en onze blog.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS PR:
Jorie Post
Tel: +31 (0)40 – 235 46 00
E-mail: jorie.post@lewispr.com
www.lewispr.com