Keurmerk voor kassasysteem ASPOS

Valk Software ontvangt keurmerk van stichting Betrouwbare Afrekensystemen

Na een gedegen audit heeft de Belastingdienst ASPOS gecertificeerd als Betrouwbaar Afrekensysteem. ASPOS behoort daarmee tot een selecte kopgroep van kassasystemen die aantoonbaar voldoen aan de strenge eisen van de Belastingdienst.
 
Op 24 februari ontvingen Stefan van der Meer en Karin Valk het keurmerk officieel uit handen van mevrouw Miriam Osten, bestuurslid van de stichting Betrouwbare Afrekensystemen: “Geweldig dat jullie in de zomer hebben aangekondigd dit keurmerk te willen halen en het dan ook echt waarmaken. Dit is goed voor jullie klanten, waaronder grote retailers, en draagt bij aan een sterk imago van de branche.
 
De Stichting Betrouwbare Afrekensystemen heeft ASPOS samen met de IT-specialisten van BDO onderzocht en vastgesteld dat de geld- en goederenstroom 100% gesloten is. Karin Valk, algemeen directeur van Valk Software: “De centrale inrichting van ASPOS met één database die alleen via webservices benaderd kan worden staat garant voor een betrouwbare vastlegging van transacties en mutaties. We zijn stevig doorgelicht op security en logging. Het Keurmerk is echt een waarborg waar klanten op kunnen vertrouwen.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel kunt u contact opnemen met Karin Valk van Valk Software, via tel. 06 - 53 69 31 74 of per e-mail: karin.valk@valksoftware.nl.