Citrix introduceert twee nieuwe oplossingen tijdens Mobile World Congress

Citrix heeft twee aankondigingen gedaan tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Het gaat om Citrix XenMobile voor Samsung KNOX en Enterprise Mobility Management-ondersteuning voor Intel. Een samenvatting van de aankondigingen, inclusief een verwijzing naar de volledige Engelstalige persberichten, is hieronder te vinden.   

Citrix en Samsung bieden complete Android Enterprise Security-oplossing voor nieuwste Samsung Galaxy-modellen

Citrix en Samsung introduceren Citrix XenMobile voor Samsung KNOX. Dit is een uitgebreide beveiligingsoplossing voor Android die beschikbaar is voor de nieuwste Samsung KNOX-devices. Met deze oplossing beschikken organisaties en overheidsinstellingen over de hoogste veiligheidsmaatregelen, evenals het grootste aantal beschikbare Citrix applicaties dat draait op KNOX-enabled Samsung Galaxy devices.   

Klik hier voor het volledig Engelstalige bericht. 

Citrix introduceert Enterprise Mobility Management-ondersteuning voor beveiligingstechnologie van Intel 

Citrix ondersteunt de Intel Device Protection Technology (Intel DPT). Hierdoor kunnen organisaties hun Android devices die draaien op Intel beveiligen en beheren. De combinatie van Intel DPT en Citrix XenMobile verbetert de veiligheid en het beheer van hardware en software. Hierdoor kan de IT-afdeling beter controle houden, zonder dat dit afbreuk doet aan de eindgebruikerservaring. 

Het volledige Engelstalige bericht is hier te vinden.