Gouden randje jubileum 5de editie Dutch Mobile Networking Event

Den Haag, 19 februari 2014 – Geheel in oranje sfeer van de Nederlandse topsporters in Sotsji krijgt de 5e editie van het Dutch Mobile Networking Event (DMNE) een gouden randje.

Naast het feit dat de Nederlandse ambassadeur Kees van Rij iedereen verwelkomen zal, is er een record aantal partners en sponsoren die dit jaar meedoen en heeft recent Bavaria interesse getoond om de gasten te voorzien van echt Nederlands bier.

“Nederlanders verbinden in het buitenland is een kunst op zich” stellen Spek en Frietman, die ooit samen het initiatief namen en inmiddels de facto standaard zijn geworden tijdens het jaarlijkse Mobile World Congres in Barcelona.

Betahaus Barcelona
Het DMNE brengt Nederlandse bezoekers van het Mobile World Congres in een informele sfeer samen en biedt zo een platform om de relevante hoogtepunten van de jaarlijkse telecombeurs te bespreken met vakgenoten. Dit jaar  vindt het voor de vijfde keer plaats op maandag 24 februari 2014, in het Betahaus. Het betahaus is in navolging op het succes in Berlijn de nieuwste innovatie hub in de creatieve wijk Gracia in Barcelona.

Geïnteresseerde Nederlandse deelnemers van het Mobile World Congres kunnen zich inschrijven via de website. Gebruik #dmne14 om berichtingeving op Twitter te volgen.

Sponsoren
De jubileum editie zal mede worden mogelijk gemaakt door een aantal nieuwe partners en sponsoren zoals VDVL, Barcelona Mobile Capital, Qelp, Netherlands Business Support Office Barcelona, Executive-People, Dutch IT Channel, Barcelona Mobile Capital, Lumidee, Yucat, Ambiance Technology en Salesforce. Traditiegetrouw verwelkomt EDR Vastgoed iedereen als sponsor van de welkomsdrank.

Ook hardware
Dit jaar zullen er ook twee gerenommeerde Nederlandse hardware specialisten aanwezig zijn, namelijk Ambiance Technology en Lumidee. Ambiance Technology is een full service provider die naast eigen merken zoals WHOOP unieke branding programma’s biedt voor retail ketens zoals Wolfgang van Aldi. Tijdens het event zal er een WHOOP toestel worden verloot onder de aanwezige bezoekers.

De andere onafhankelijke hardware expert is Lumidee, sinds 1993 gespecialiseer in klantspecifieke communicatie oplossingen, zoals headsets voor bijvoorbeeld contactcenters, drukke kantoor omgevingen, hulpdiensten en industrie. Door het merkonafhankelijk assortiment zijn alle klanten verzekerd van gedegen advies op basis van specifieke behoeften en niet alleen op basis van een product of merk.  Lumidee heeft ook sinds kort een vestiging in Barcelona vanwaaruit de Spaanse markt veroverd wordt.

Einde bericht

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor redactie
Journalisten zijn welkom bij het Dutch Mobile Networking Event op maandag 24 februari 2014 in Barcelona. Aanmelden kan via de sponsors, mediapartners of direct bij de initiatiefnemers. Deelname wordt vooraf persoonlijk bevestigd per mail. Op de website staat alle informatie over het programma, de tijden, locatie en routebeschrijving. Het evenement is exclusief en staat open voor maximaal 200 deelnemers, uitgezonderd vertegenwoordigers van de media.

Over Dutch Mobile Networking Event (DMNE)
De netwerkborrel biedt jaarlijks ruimte aan 200 bezoekers uit de telecomindustrie die via een gecontroleerde gastenlijst uiteindelijk toegang krijgen. Tijdens de eerste editie in 2010 meer dan 150, in 2011, 2012 en 2013 rond de 180 bezoekers, waarvan de meerderheid beslissers zijn bij de inkoop van telecomdiensten, -software en -hardware.

De initiatiefnemers en organisatoren zijn Caroline Spek, IT marketeer en o.a. exhibitions manager Telecom Time bij Informa en Danny Frietman, Enterprise Mobility strateeg en o.a. medeoprichter van de Enterprise App Store.

Meer informatie: http://www.dutchmobilenetworking.com.
Inschrijven kunt u hier: https://dutchmobilenetworkingevent.eventbrite.com/

Contact organisatie
Caroline Spek:
caroline@dutchmobilenetworking.com
+31 631 757 986

Danny Frietman:
danny@dutchmobilenetworking.com
+31 618 859 232