mITE Systems BV, de Nederlandse Enterprise Mobility specialist, kondigt vandaag de oprichting van dochteronderneming NetBoss BV aan.

IJsselstein, 10 februari 2014

Meer focus op de basis van mobiel werken

NetBoss, de mobiele connectiviteitsspecialist, is opgezet om meer focus te leggen op de basis van mobiel werken, namelijk connectiviteit en toegang voor mobiele apparaten naar het bedrijfsnetwerk. Door de sterke toename van internet gebaseerde applicaties stijgt ook de behoefte aan een goede connectiviteit, zeg maar gerust de fundering van het mobiele werkproces. Mobiele processen worden steeds meer gezien als een primair proces, waardoor de afhankelijkheid van een goede infrastructuur van grotere waarde wordt.

“De oprichting van NetBoss is voor ons een logische stap aangezien wij het afgelopen jaar gemerkt hebben dat het belang van betrouwbare, veilige en beschikbaarheid van mobiele connectiviteit alleen maar groter is geworden.  Steeds meer werkprocessen  worden door organisaties mobiel ontsloten met als doelstelling de werkprocessen te optimaliseren. Het belangrijkste component wordt dan om altijd mobiel netwerk beschikbaar te stellen op een veilige manier zonder onderbrekingen. Waar mITE een absolute focus heeft op het optimaliseren van de  werkprocessen van haar klanten door gebruik van mobiele technologie, zal NetBoss zich volledig focussen op de continuïteit en veiligheid van deze werkprocessen en connectiviteit”, aldus Mart Groot, Algemeen Directeur van mITE.

“Mobiele omgevingen vergen een andere aanpak dan ‘standaard’ netwerk infrastructuren en we zien te vaak dat dit door ICT leveranciers over het hoofd gezien wordt. Ook geven we organisaties inzicht in het gedrag van mobiele netwerken van telecom aanbieders, zodat er beter ingespeeld kan worden op de eventuele oneffenheden hierin die het primaire werkproces drastisch kunnen verstoren. We werken bij NetBoss met bewezen ‘best of breed’ ICT oplossingen om dit te realiseren. Naast advies, implementatie en support nemen we ook verantwoordelijkheid voor de omgevingen die we inrichten.”, aldus Stefan van Vlerken, Directeur van NetBoss.

NetBoss  heeft als doelstelling er voor te zorgen dat medewerkers efficiënter kunnen werken door het wegnemen van  ‘technische’ handelingen op hun laptop/tablet om  zo een verbinding (opnieuw) op te zetten. Daarnaast zal NetBoss bijdragen aan het reduceren van de helpdesk belasting en daarmee het mobiele proces beter te laten renderen. Word dankzij NetBoss dus weer baas over uw eigen netwerk!

Over NetBoss
NetBoss BV is onderdeel van mITE Systems BV, marktleider en specialist op het gebied van Enterprise Mobility oplossingen voor bedrijven.
NetBoss biedt advies en oplossingen om organisaties te helpen hun primaire, mobiele processen te optimaliseren door opgebouwde kennis, in combinatie met unieke IT middelen, in te zetten. NetBoss’ diensten zijn gericht op het verbeteren van de connectiviteit tussen laptops (tablets) met de backend in bijvoorbeeld Field Service omgevingen, of het ontsluiten van EPD/ECD in de zorg. NetBoss kijkt samen met de organisatie waar de winstpunten te behalen zijn om mobiele medewerkers zo min mogelijk te belasten met ‘technische’ handelingen op hun mobiele apparaat. Hierdoor is de gebruikersacceptatie en tevredenheid vele malen hoger en kan men volledige focus leggen op de werkzaamheden. De kosten vooraf zijn duidelijk inzichtelijk de helpdesk belasting neemt drastisch af. En dit alles binnen een veilige en beheer(s)bare omgeving. NetBoss zorgt ervoor dat organisaties weer controle hebben over hun (mobiele) netwerk!


Noot voor de redactie:

NetBoss B.V.
Kronenburgplantsoen 10
3401 BP IJSSELSTEIN (UTRECHT)

Contactpersoon: Stefan van Vlerken, directeur NetBoss

Telefoon: 085 – 4016286
Mobiel: 06 - 23957635

Email: s.van.vlerken@netboss.nl
Website: www.netboss.nl