PEAK PERFORMANCE 250e MERK MET OPLOSSING UIT ITSUITSFASHION STACK

Kopenhagen, 4 februari 2014 -Peak Performance, het Zweedse outdoor kledingmerk van de Deense kledinggigant IC Companies, is het 250e fashionmerk wat gebruik gaat maken van de fashion IT oplossingen van it suits IT. Met een toevoeging van 90 merken aan het klantenportfolio in het laatste jaar, maakt it suits IT een enorme groei door.

it suits IT is in de laatste drie jaar uitgegroeid tot de best verkopende IT leverancier voor de fashionbranche. Bedrijven in de nationale en internationale fashionbranche kunnen voor ieder vraagstuk in de keten een moderne innovatieve oplossing bij it suits IT vinden, volledig geïntegreerd of desgewenst losstaand. Door de vele referenties weten steeds meer bedrijven it suits IT te vinden.

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Het totaalconcept en de continue innovatie van de oplossingen in ons concept, zorgt ervoor dat onze klanten gebruik maken van de software die hun business op de meeste effectieve manier helpt, nu en in de toekomst. Wij verheugen ons erop om Peak Performance te helpen met het voldoen aan hun groeidoelstellingen en we kijken ernaar uit om hierin een belangrijke rol te vervullen.”

Over IC Companies/Peak Performance
IC Companies is een van de grootste kledingbedrijven in Europa. Het bedrijf heeft een omzet van ca. € 450 miljoen, heeft ruim 1.600 medewerkers. IC Companies voert –naast Peak Performance- de merken Tiger of Sweden, By Malene Birger, Designers Remix, InWear, Matinique, Part Two, Saint Tropez en Soaked in Luxury. Hun merken worden via 8.000 distributeurs in meer dan 35 landen verkocht. Peak Performance is het bekendste outdoormerk  uit Zweden en werd in 1998 geacquireerd door Carli Gry, deze fuseerde in 2001 met de InWear Group tot IC Companies.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt en levert voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, Marketing en Sales Portals, B2B en B2C webshops en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om – door moderne en slimme oplossingen en expertise – mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency én de Silver ISV Competency.

www.peakperformance.com
www.itsuitsit.nl