HPS Industrial introduceert nieuw racksysteem

19” TS IT-rack van Rittal breed inzetbaar in industriële omgevingen

HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, voegt het 19” TS IT-rack van Rittal toe aan het assortiment. Dit racksysteem is geschikt voor netwerkbehuizing en serverracks in diverse industriële omgevingen. Het systeem heeft een hoge belastbaarheid van 1500 kilogram, is eenvoudig in elkaar te zetten en heeft een hoge luchtdoorlaatwaarde van 85 procent.  

Het racksysteem heeft een Flex-Block die uit een kunststofsokkel met een metalen plaat bestaat om snel en zonder gereedschap te kunnen monteren. De bijgeleverde wandcontactdoosstrook is geschikt voor montage op een kastframe van 19”-niveau. Daarnaast bevat het systeem een glijrails die in diepte verstelbaar is. Hiermee kunnen ook zware inbouwcomponenten worden ondersteund. 

Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial: “Erg voordelig aan het nieuwe racksysteem is dat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden en de kast eenvoudig te verplaatsen is, ook met de netwerkbehuizing en serverracks erin. Deze toevoeging aan ons assortiment stelt ons in staat organisaties een totaaloplossing te bieden voor industriële toepassingen.”

  Rittal

Rittal

Rittal


Over HPS Industrial

HPS Industrial is specialist op het gebied van industriële computers en rack servers. Het bedrijf levert systemen in Nederland en België die volgens klantspecificatie worden samengesteld. Hierbij werken ze nauw samen met verschillende productspecialisten. HPS is distributeur van Arbor Technology (industrial PC hardware), LexCom embedded mini- en panel-PC’s, Artila Electronics en Chenbro (19" en server chassis). Hiermee richten ze zich uitsluitend op de zakelijke markt. HPS Industrial is in 1993 opgericht, telt twintig medewerkers en is officieel Microsoft Certified Partner en Intel Processor Integrator (IPI). Klanten van HPS zijn onder andere Alphatron Marine, Van Oord, Honeywell, Bosch, Rijkswaterstaat en diverse regionale politiekorpsen. Kijk voor meer informatie op: http://www.hpsindustrial.nl of http://www.hpsindustrial.be/. HPS Industrial heeft ook een Facebookpagina: http://www.facebook.com/hpsindustrial 

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of het aanvragen van een test kunt u contact opnemen met LEWIS PR: 

Tel: +31 (0)40 266 1130 
E-mail: hps@lewispr.com   
http://www.lewispr.nl/

Voor algemene informatie over HPS Industrial of zijn producten kunt u contact opnemen met Stephan Nagtegaal: 
Tel: +31 (0)33 2774905 
E-mail: snagtegaal@hpsindustrial.nl   
http://www.hpsindustrial.nl   
http://www.hpsindustrial.be/