Zetacom wordt Gold Partner Ascom

Per 1 januari is Zetacom Gold Partner van Ascom. Dit betekent dat het bedrijf de enige telecom system integrator is met de hoogste partner status. Hiermee wordt de samenwerking met Ascom verder geïntensiveerd.

Dick Dompeling, directeur Zetacom: "We zijn blij dat we door Ascom gewaardeerd worden met de Gold Partner status. Hiermee kunnen we laten zien dat we alle benodigde kennis en kunde in huis hebben. Het staat voor een optimale samenwerking met Ascom waardoor we nog beter in staat zullen zijn om onze klanten te bedienen." 

Zetacom werkt al verschillende jaren samen met Ascom in ziekenhuizen en zorginstellingen. "Het Gold partnership houdt in dat Zetacom de meest specialistische training ontvangt en rechtstreeks toegang heeft tot de support desk van Ascom om derdelijns ondersteuning aan haar klanten te bieden. Door de betere kennis van Ascom-oplossingen zijn Gold partners bij uitstek in staat een maximale serviceverlening te bieden," Aldus Koert Hermans, Partner Manager bij Ascom.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatieoplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zorg alarmeringssystemen, Voice over WLAN, locatiebepalingssystemen, mobiele telefonie en unified communications. Speciaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Inmiddels koos 25% van de Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen voor een oplossing of de service van Zetacom. Kijk voor meer informatie op www.zetacom.nl.

Over Ascom
Ascom is onderdeel van de Wireless Solutions-divisie van de internationale Ascom Group, gevestigd in Zwitserland, en levert totaaloplossingen voor branddetectie, beveiliging, (zorg)communicatie en alarmering. Deze oplossingen stellen bedrijven en instellingen in staat kritieke informatie te ontvangen van mensen en systemen, en bewerkstelligen een snelle reactie en actie. Centraal bij het staan de behoeften van de klant om een sluitend advies en een passende toepassing te realiseren. www.ascom.nl

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Zetacom BV, Eva Postema, Hoofd Marketing & Communicatie via 088-938 2207 of e.postema@zetacom.nl