Veenman lanceert website ter ondersteuning van nieuwe bedrijfsstrategie

Capelle aan den IJssel, 4 februari  2014 – Veenman, specialist in informatie- en documentmanagement, lanceert een nieuwe website die beter aansluit bij het huidige bedrijfsmodel en de nieuwe koers van het bedrijf. ‘Wij stemmen onze dienstverlening af op de marktontwikkelingen en helpen onze klanten naar een toekomstvaste, digitale documentomgeving waarin informatie optimaal doorzoekbaar en vindbaar is’, zegt Dirk Olivier, Algemeen Directeur van Veenman.

De markt voor documentprocessen en print-oplossingen verschuift steeds meer naar een software- en diensten business. Veenman ziet de verdergaande digitalisering van informatie en documenten als integraal onderdeel van het IT-netwerk van klanten. Veenman biedt haar klanten een gestandaardiseerd platform dat documentbeheer naadloos integreert met andere, al dan niet externe bedrijfssystemen en clouddiensten, en hierop flexibele uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Kennisdeling
De nieuwe website van Veenman biedt klanten gerichte, up to date informatie over de dienstverlening en sectoren waarin het bedrijf is gespecialiseerd: zorg, onderwijs, notariaat, transport & logistiek. Met aangescherpte inhoud, zowel in woord als in beeld, wordt uitleg over de dienstverlening naar klanten en de online zichtbaarheid van het bedrijf aanzienlijk verbeterd.  Met het nieuwe webplatform kan Veenman veel flexibeler content en kennis delen door middel van blogs. Ook sluit dit platform aan op de contentmarketingstrategie, waarmee klanten met kwalitatieve, informatieve en relevante artikelen beter worden geïnformeerd over de ontwikkelingen in de wereld van het documentbeheer.

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman documentstromen, zowel on premise als in de cloud. Het bedrijf is gespecialiseerd in de sectoren zorg, onderwijs,  notariaat,  transport & logistiek.  Naast het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Son en Breugel en Zwolle.

De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Robbert de Bles, Marketing Manager Veenman
T: 010 284 6308
M: 06  21824312

Dit persbericht is ook online beschikbaar