Overstappen wordt nu ook voor zakelijke beller makkelijker!

Amsterdam, 4 februari 2014 - Eerder kwam naar buiten dat de VVD en de PvdA het met elkaar eens zijn dat wisselen van provider ook voor zakelijke bellers makkelijker moet zijn. "Grote bedrijven hebben onderhandelingsmacht om speciaal op hun wensen toegesneden abonnementen af te sluiten met grote spelers als KPN. Voor dat kleine administratiekantoor of de broodjeszaak op de hoek is het echter David tegen Goliath. Even niet opletten en je zit weer voor een jaar vast aan een te duur contract. En dat terwijl het MKB het al zwaar genoeg heeft. Als ze op hun telefoonkosten kunnen besparen, scheelt dat al gauw een slok op een borrel." aldus Bart de Liefde, woordvoerder VVD.

Belangrijk is dat de overstap drempels op deze manier verlaagd kunnen worden. Een onderwerp waar telecomguru Hans-Willem de Lint, van fullservice telecomaanbieder MTTM.nl, zich al jaren hard voor maakt: "Al lange tijd strijden wij voor  de afschaffing van het stilzwijgend verlengen van contracten en willen wij de overstap drempels wegnemen." Consumenten hebben de mogelijkheid maandelijks hun contract op te zeggen na het aflopen van hun contract. De meeste contracten van ondernemers worden nu nog stilzwijgend verlengt wanneer de klant niet op tijd aangeeft het contract te willen beëindigen. Een slotnota volgt dan uitsluitend bij vroegtijdige beëindiging.

"Wij zijn zeer blij met de ondersteuning vanuit politiek Den Haag. Het wordt nu voor ondernemers makkelijker om zelf een keuze te maken voor een telecomaanbieder en ook sneller over te stappen wanneer het niet bevalt. Zo kunnen ze scherper in gaan op bijvoorbeeld aanbiedingen van  een andere provider." Zo tracht MTTM.nl altijd minstens 10% scherper geprijsd te zijn dan haar concurrenten, zonder verlies van kwaliteit en betrouwbaarheid door het inkopen van de lijnen van KPN.

Voor meer informatie en online aanvraag: www.mttm.nl

* Einde persbericht *

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lindsey Visser
T: 088-8000800                
E: marketing@mttm.nl

MTTM.nl is dé full service telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Wij bieden een breed pakket telefoon- en internetdiensten aan, zodat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Als zakelijke telefoonmaatschappij is MTTM.nl gespecialiseerd in 0800 -, 0900 - en 088 -servicenummers voor zakelijke gebruikers, groot én klein. Ruim 10.000 bedrijven maken inmiddels dagelijks gebruik van de telecomdiensten van MTTM.nl.