VisionsConnected stelt Esther Post aan als Business Development Manager Healthcare

Amsterdam, 4 februari 2014 - VisionsConnected, specialist in betrouwbare en veilige (cloud-)diensten voor HD-videoconferencing en unified communication (UC), stelt Esther Post aan als Business Development Manager Healthcare. In deze rol zal Esther verantwoordelijk zijn voor het versterken en uitbreiden van relaties in de zorgsector.

Esther startte haar carrière in de zorg. 12 jaar lang was Esther werkzaam als A-verpleegkundige in het Sint Lucas ziekenhuis en het Amstelland ziekenhuis, met name op de afdeling interne geneeskunde. Daarna maakte zij de overstap naar een commerciële functie in de medische hulpmiddelen-industrie. De afgelopen 3 jaar werkte Esther bij Talk & Vision als Key Account Manager.

Raymond Alves, CEO van VisionsConnected: “Esther heeft een ruime ervaring in de zorg als verpleegkundige en daarnaast uitgebreide kennis van het optimaliseren van communicatie tussen hulpverlener en patiënt door videoconferencing. Deze combinatie maakt Esther een waardevolle toevoeging voor ons gespecialiseerde healthcare-team. Wij hebben op dit moment al een grote presence binnen ziekenhuizen en diverse interessante business cases op het gebied van zowel care als cure. Met ons vernieuwde, gespecialiseerde team verwachten we dit nog verder te kunnen ontwikkelen en uitbouwen in 2014.”

Esther Post over haar nieuwe aanstelling: “Ik haal energie uit het werken in een persoonlijk en professioneel team. Bij VisionsConnected krijg ik de kans om mijn beide expertisegebieden, zorg en IT, te combineren met het werken in een ambitieuze organisatie. Op dit moment maken er al 80 ziekenhuizen gebruik van videoconferencing van VisionsConnected. Naast het vergroten van dit netwerk, zie ik het als mijn taak om de inzet van videoconferencing bij onze huidige klanten te optimaliseren, zodat hulpverleners efficiënte en optimale zorg kunnen bieden aan patiënten.”


Esther Post

---------------

Over VisionsConnected
VisionsConnected is specialist in het leveren van betrouwbare en veilige (cloud-)diensten voor HD-videoconferencing en unified communication (UC). De diensten werken vanuit de cloud, onafhankelijk van de gebruikte netwerken, leveranciers en protocollen. Klanten van VisionsConnected kunnen binnen 30 dagen wereldwijd gebruik maken van de diensten en betalen een vast bedrag per maand. VisionsConnected biedt klanten bovendien 24x7-service en -support. Het bedrijf is ISO 9001:2008- en ISO 27001-gecertificeerd en beschikt over diverse partnercertificeringen zoals Cisco Master ATP, Polycom en LifeSize. VisionsConnected is actief in 80 landen en heeft kantoren in Nederland, België en Luxemburg, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Meer informatie: www.visionsconnected.com of http://www.videobinnen30dagen.nl/

Voor meer informatie
VisionsConnected
Raymond Alves
E-mail: raymond.alves(at)visionsconnected.com
Telefoon: 020 618 86 28

Whizpr
Winnie Silvertand / Esther Baltes
E-mail: visionsconnected(at)whizpr.nl
Telefoon: 0317 410 483