Konica Minolta ontvangt award voor klanttevredenheid

Amsterdam, 4 februari 2014 – Konica Minolta Business Solutions Nederland is bekroond met een European Service Value Award (ESVA) voor haar uitstekende klantenservice en klantgerichtheid. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door het onafhankelijke instituut Service Value en de universiteit St. Gallen uit Zwitserland blijkt dat Konica Minolta tot één van de beste Nederlandse bedrijven op het gebied van klanttevredenheid in 2014 behoort.  

Het ESVA-resultaat komt tot stand op basis van beoordelingen van interviews met klanten. De basis vormt daarbij de klantwaarde, die aan de hand van zeven dimensies wordt bepaald. Dit zijn klantgerichtheid, configuratiemogelijkheden van de systemen, communicatie, kostentransparantie, competenties van de medewerkers, samenwerking en kwaliteitscontrole. Konica Minolta Business Solutions Nederland scoorde op deze punten hoger dan de Europese referentiefactor en behaalt hiermee een toppositie onder de Nederlandse bedrijven.  

“Het behalen van de European Service Value Award is een bevestiging van de waarde die wij hechten aan klanttevredenheid”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Doordat wij ons sterk richten op IT-diensten is het belangrijk om de tevredenheid constant te monitoren. ESVA biedt hiervoor een ideaal hulpmiddel.” 

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Altijd als eerste de laatste persberichten van Konica Minolta via deze RSS-feed: http://www.octanewire.com/nl/rss.php?client=42

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV
Konica Minolta Business Solutions Nederland BV, gevestigd in Amsterdam, Nederland, is een volledige dochter van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, gevestigd in Langenhagen, Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Het bedrijf levert producten, systemen, diensten en software-oplossingen die voorzien in de behoefte van kantoor- en productie printing-omgevingen, op het gebied van documentoplossingen. Het productaanbod omvat kleur en zwart-wit multifunctionals, production printing-systemen, laser printers en all-in-one printers. Daarnaast levert Konica Minolta managementsoftware, waarmee alle systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in bestaande werkprocessen en IT-omgevingen. Om klanten optimaal te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, investeert Konica Minolta continu in onderzoek en ontwikkeling en zet daarmee regelmatig nieuwe normen voor de gehele printindustrie op het gebied van innovatie, groen en veiligheid. Konica Minolta is binnen EMEA actief in meer dan 50 landen. Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is te vinden op de website: http://www.konicaminolta.nl/business-solutions of kom in contact via http://www.facebook.com/KonicaMinoltaNL of volg ons op Twitter via @KonicaMinoltaNL

Voor algemene informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV kunt u contact opnemen met:
Ruud van Soest
Marketing Manager
Telefoon: 020 - 658 41 41
Email: ruud.vansoest@konicaminolta.nl

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met OCTANE PR:
OCTANE PR
Telefoon: 040 266 11 30
E-mail: konicaminolta@octanepr.com

Illustratiemateriaal kunt u ook vinden op: http://www.konicaminolta-images.com