Datum: (1608 dagen oud)
Bedrijf:

ONBEKENDE MALWARE NOG SNELLER OP TE SPOREN MET ‘WILDFIRE’

Palo Alto Networks, specialist in netwerkbeveiliging, biedt organisaties de mogelijkheid nu nog sneller onbekende malware op te sporen en te verwijderen via ‘WildFire’. Maar wat houdt WildFire nu precies in? En welke fundamentele waarde kan het hebben voor uw organisatie?


http://www.youtube.com/watch?v=1kWdwlApT7Y

Uitgebreid inzicht in bestanden
Alle gebruikelijke bestandstypen, zoals PDF, Office-documenten, Java en Android Package-bestanden (APK’s), besturingssystemen en applicaties (wel en niet versleuteld) worden nu opgemerkt en gefilterd.

Detectie van Zero-Day bedreigingen
Deze kenmerkende, onafhankelijke mogelijkheid in de WildFire-cloud maakt gebruik van gedragsanalyses en identificeert snel bedreigingen in veelgebruikte applicaties en besturingssystemen. Het verspreidt de kennis onder aangemelde klanten elke dertig minuten om toekomstige aanvallen te voorkomen.

Ontdekken van kwaadaardige domeinen
Bokkeert de kritische verdeel-en-heersfase van een geavanceerde aanval door een wereldwijde database te bouwen van aangetaste domeinen en infrastructuren.

Meer weten
Wilt u meer informatie over WildFire en hoe dit van toegevoegde waarde kan zijn voor de beveiliging van uw organisatie? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag advies. Contactgegevens vindt u hieronder:

Glenn Ouëndag
Marketing Manager
Lantech BV
www.lantech.nl
gouendag@lantech.nl