Wereldwijd marktonderzoeker GfK kiest voor EMC-oplossing van Proact

Utrecht, 30 december 2013GfK, wereldwijd toonaangevend marktonderzoeker, kiest voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe storageomgeving.

Proact levert de totaaloplossing op basis van EMC VNX-storagesystemen inclusief 24x7-support voor de hard- en software. GfK tekent een driejarig contract. Het gaat hierbij in eerste instantie om de Nederlandse en Belgische vestigingen van GfK binnen de Europese standaardisatiestrategie op storagevlak, gericht op EMC.

Danny Mertens, IT Project Manager GfK: “Nadat GfK wereldwijd had gekozen voor de storageoplossingen van EMC, werd er een selectieprocedure gestart om een partner te vinden voor de implementatie hiervan. GfK heeft gekozen voor Proact, omdat zij een totaalpakket konden aanbieden voor onze GfK-vestingen in Brussel, Leuven, Dongen, Amstelveen en Hilversum. Samen met de IT-afdelingen van de verschillende GfK-vestingen werd een volledig nieuwe, professionele storageoplossing opgeleverd, waarmee GfK weer volledig klaar is voor de toekomst.”

Lucas den Os, Managing Director van Proact Nederland: “Best-in-class, innovatieve producten en diensten verstrekken, met een internationale dekking en lokale levering, dat is waar Proact voor staat. Wij zijn zeer trots dat wederom een wereldwijde speler als GfK kiest voor een EMC-oplossing van Proact. We verwachten nog veel internationale onderdelen van GfK te verwelkomen binnen de Proact Group.”

###

Over GfK
GfK behoort tot de grootste marktonderzoekinstituten ter wereld. Met meer dan dertienduizend experts worden dagelijks nieuwe inzichten verkregen in hoe mensen leven, denken en aankopen doen. GfK innoveert voortdurend en maakt gebruik van de nieuwste technieken en geavanceerde methoden om opdrachtgevers een helder zicht te geven op de voor hen belangrijkste personen: hun klanten. 

Over Proact
Proact is Europa’s grootste storagecentrische datacenterinfrastructuur-integrator en cloud-enabler. Met meer dan zeshonderd medewerkers vanuit dertien landen is ons primaire doel om voor onze klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen. Als specialist levert Proact niet alleen storage-, network- en computing-oplossingen, maar ook de bijbehorende support, consultancy, financing en beheer. Tevens is zij Europa’s grootste managed cloud-serviceprovider met meer dan 30 Petabyte aan beheerde data, ondergebracht in zowel eigen datacenters als die van klanten. Proact heeft oplossingen en diensten geleverd bij meer dan 3.500 klanten en is beursgenoteerd. www.proact.nl

Voor meer informatie:
Jeroen Hendriks
Marketing Manager Proact Benelux & Spain
Tel.: +31 (0)79 361 97 65
E-mail: jeroen.hendriks@proact.nl

www.proact.nl

Progress Communications
Stella Jansen / Lianne van Dijk
Tel.: +31 (0)20 363 11 52
E-mail: Proact@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl