Steeds meer organisaties besteden SEPA Incasso uit aan SMS Machtiging

Uitbesteden betekent lagere kosten voor administratief beheer en onderhoud

De laatste SEPA Migratiemonitor najaar 2013 (november) laat zien dat slechts 7% van het MKM met 20-49 volledig over is op de Europese incasso. Tel daarbij dat 29% van de softwareleveranciers nog bezig is met aanpassen en testen van hun pakketten.

De vraag is : wat als uw bedrijf of softwareleverancier nog niet of niet voor het eind het jaar klaar is met SEPA Incasso? U kunt dan altijd nog alles volledig uitbesteden…

SMS Machtiging biedt namelijk een kant-en-klaar-oplossing voor SEPA Incasso. Hiermee wordt bedoeld : een digitaal machtigingsformulier opnemen in uw website of webshop en u hoeft alleen nog maar te incasseren. Feitelijk is dit de kern.

Organisaties hoeven niet meer de bestaande administratie, software of systemen aan te passen. Digitale machtigingen worden in een centrale machtigingen administratie opgeslagen.

Vervolgens verzorgt SMS Machtiging de incasso en de verplichte machtigingen administratie. Volledig SEPA-proof. Gegevens kunnen eenvoudig automatisch met uw bestaande administratie en software worden uitgewisseld. Dit betekent lagere kosten voor administratief beheer en onderhoud.

Inmiddels verzorgt SMS Machtiging voor meer dan 3.000 bedrijven en goede doelen in Nederland de SEPA Incasso en machtigingen administratie.