MOVEit 8.0: Secure Mobile Workflow

SCOS Software toont tijdens de InfoSecurity te Utrecht, 30 en 31 oktober 2013, standnr. D151 de inzet van veilig Mobile Workflow. Door mobiele apparaten te integreren in een Secure Managed File Transfer-systeem kunnen alle bestanden betrouwbaar en veilig afgeleverd worden. Bovendien houdt IT zicht en controle op het bestandsverkeer. Ook blijven bestanden dan gelinkt aan originele bedrijfsprocessen of zakelijke documenten. De nieuwe MOVEit 8.0 Mobile MFT stellen ondernemingen en organisaties in staat ‘mobiel werken’ te omarmen zonder het gevoel te hebben onaanvaardbare veiligheidsrisico’s te nemen.

Veilig informatie delen
MOVEit 8.0 breidt de Managed File Transfer-functionaliteit uit voor mobiel gebruik op iOS- en Android-apparaten, zodat ‘mobiel’ geïntegreerd kan worden in bestaande processen van bestandsuitwisseling bij een bedrijf. Het maakt bestanden die binnen bedrijfssystemen gebruikt worden beschikbaar voor mobiele gebruikers. Gebruikers kunnen nieuwe bestanden uploaden, waarbij het bestandsverkeer automatisch wordt teruggevoerd naar de bedrijfssystemen. Daarnaast kunnen mobiele gebruikers veilig bestanden naar elkaar sturen en onderling informatie delen.

Voorbeelden van sectoren waar Mobile Workflow gebruikt kan worden:

Verzekeringsbranche: Een schadebehandelaar kan nu veilig documenten en afbeeldingen versturen direct vanaf zijn tablet. Ter plaatse van het ongeluk, kan de medewerker de verzekeringsclaim automatisch de workflow insturen voor controle. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit. In het verleden moest worden gewacht op direct toegang tot de server, of was de behandelaar afhankelijk van een collega om het proces te starten.

Gezondheidszorg: Een arts kan met zijn mobiele telefoon routinefoto’s maken van bijvoorbeeld de infectiekenmerken van een patiënt en direct informatie toevoegen, zoals dossiernummers. Met deze gegevens kan hij veilig het patiëntendossier updaten. De afdeling waar medische gegevens worden opgeslagen ziet dat er nieuwe beelden beschikbaar zijn en voegt deze toe aan het juiste patiëntendossier en het managementsysteem van de afdeling. Het hele proces is volledig in overeenstemming met alle relevante landelijke normen, waaronder HIPAA/HITECH.

Detailhandel: Een vertegenwoordiger kan bij de klant met zijn tablet veilig een goed te keuren prijsopgave genereren. Eenmaal goedgekeurd, wordt de informatie elektronisch bij de klant afgeleverd en direct veilig verwerkt in de bedrijfssystemen.

InfoSecurity 2013, D151

Meer informatie:
www.scos.nl
info@scos.nl
tel. 023 5685615