Infor selecteert TIE Kinetix om het Infor Partner Netwerk met Content Syndication te optimaliseren

Nieuw, Cloud-gebaseerd Syndication Platform faciliteert het Infor Channel met geautomatiseerde content, campagnes en partner tools om het partnerkanaal succesvoller in te zetten

Breukelen - 24. September 2013

TIE Kinetix, aanbieder van e-commerce en channelmarketing Software-as-a-Service-oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd door Infor, een toonaangevende aanbieder van business applicatie software, om de distributie van digitale content door het Infor Partner Network te verzorgen. Het TIE Kinetix Content Syndication Platform biedt Infor de mogelijkheid om partners eenvoudig hun websites en social kanalen up-to-date te houden, helpen klantconversaties en betrokkenheid te sturen via aantrekkelijke, informatieve content.

“Dynamische content levering is een efficiënte manier van samenwerken om het Channel te ondersteunen en partners te helpen meer sales mogelijkheden en omzet te genereren”, aldus Chip Coyle, Senior Vice President en Chief Marketing Officer bij Infor. “De TIE Kinetix Content Syndication oplossing draagt bij aan het Infor Partner Network om partners meer middelen te geven om een winstgevende en stabiele business rondom Infor producten te bouwen.”

Infor was op zoek naar een oplossing om op een systematische en dynamische manier web content en marketingmaterialen beschikbaar te maken via partnerwebsites, e-mails en sociale netwerken. Het platform dat TIE Kinetix biedt, is snel en eenvoudig voor partners te implementeren. Daarnaast levert het automatisch de laatste Infor content aan alle channel websites om gekwalificeerde leads en sales direct naar de partners te sturen.

“Accurate, consistente presentatie van branding, communicatie en marktinformatie via verschillende wereldwijde locaties brengt een uitdaging met zich mee met frequente aankondigingen van nieuwe producten en innovaties”, aldus Jan Sundelin, Chief Executive Officer, bij TIE Kinetix. “Wij hebben de recente groei van Infor en haar netwerk gezien en zijn enthousiast om partner te worden om samen additionele groei te realiseren met TIE Kinetix leidende Content Syndication Platform.”
 
About the company Over Infor
Infor verandert de manier waarop informatie wordt gepresenteerd, gecommuniceerd en gebruikt binnen een bedrijf en helpt meer dan 70.000 klanten in 194 landen hun operations en aanpassingsvermogen te verbeteren en hun groei te stimuleren. Infor biedt branchespecifieke applicaties en suites die ontworpen zijn voor snelheid en gebruik maken van baanbrekende technologie en een rijke gebruikerservaring bieden. De flexibele implementatieopties geven klanten de keuze om hun activiteiten in de cloud, on-premise of allebei in te zetten. Kijk voor meer informatie op: www.infor.com.

Over TIE Kinetie
TIE Kinetix (NYSE Euronext: TIE) hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop en levering. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 25 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten. Voor meer informative, bezoek www.TIEKinetix.com.
Twitter: twitter.com/tiekinetix

Facebook: facebook.com/tiekinetix 
 
Contact details TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom, CMO

De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen
The Netherlands
T:      +31-88-369-8000
E:      info@TIEKinetix.com
W:     www.TIEKinetix.com