De Ictivity Groep wordt VMware’s vierde Consulting en Integration Partner in Nederland

Eindhoven, 29 augustus 2013

De Ictivity Groep (Ictivity), ICT infrastructuur specialist, maakt bekend dat het onderdeel is geworden van VMware’s Consulting en Integration Partner Program (CIPP). Ictivity is de vierde ICT dienstverlener in Nederland die deze status op regionaal niveau heeft behaald. Ictivity is als VMware Professional en Enterprise partner al sinds 2002 aan het VMware Partner netwerk verbonden.
 
Het VMware CIPP is een speciaal samengesteld programma voor partners die op hoog niveau technische consultancy- en adviesdiensten verrichten op het VMware-portfolio. Dit programma erkent VMware’s consultancy partners als belangrijk onderdeel van het partner ecosysteem en het onderschrijft hun specialistische kennis van de technologie en oplossingen van VMware.
 
Jeremy van Doorn, Manager System Engineering Benelux bij VMware: “Ictivity is al jaren een zeer gewaardeerde partner. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe status zal bijdragen aan nog meer succes bij de ontwikkeling, integratie en uitrol van de meest geavanceerde virtuele infrastructuren voor onze klanten. Ictivity’s nieuwe positie bevestigt haar expertise in VMware-oplossingen en de specialistische kennis die ze door de jaren heen heeft opgebouwd en uitgebreid.”
 
Geert Visser, directeur De Ictivity Groep, voegt toe: “We zijn erg trots dat we deze nieuwe status hebben behaald en erkenning krijgen voor het hoge serviceniveau dat we leveren. We zijn bovendien erg blij om onze commitment in de waardevolle samenwerking met VMware voort te zetten. Het CIP-programma biedt ons de mogelijkheid om Ictivity te onderscheiden van andere aanbieders, en klanten te voorzien van professioneel advies en te helpen bij de implementatie van VMware-diensten die aansluiten op de wensen van de markt.”
 
Met het Consulting en Integration Partner Program (CIPP) verkrijgen partners met een consultancy- of dienst-gedreven model, gerichte training, hulp bij de marktbenadering en doen ze gezamenlijk praktijkervaring op. Het CIPP is opgezet om zakelijke prioriteiten van partners te ondersteunen, strategische differentiatie aan te moedigen en de waarde van complexe cloud- en virtualisatie initiatieven voor beide partijen zo groot mogelijk te maken. Meer informatie: http://www.vmware.com/partners/programs/cipp.Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is.
Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP high-end connectivity oplossingen
De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3/4 lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.
 
Voor meer informatie:

De Ictivity Groep
Tanya Weidema
Tel: +31(0)88 4284848
www.ictivity.nl

De Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB  EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl