StorageCraft brengt ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7.5 voor het eerst als standalone

  • Onafhankelijke en complete back-up oplossing voor Exchange servers
  • Snel herstel van verloren mailboxen, e-mails en bijlages
  • ShadowProtect Granular Recovery for Exchange bekroond als meest innoverende software oplossing in zijn soort
  • Winnaar van TechEd North America 2013 Award in de categorie “Messaging and Unified Communications”

Brussel, Luxemburg, 24 juli 2013 – StorageCraft, vooraanstaande leverancier van innoverende software oplossing voor back-up en disaster recovery, introduceert StorageCraft® ShadowProtect® Granular Recovery for Exchange, versie 7.5. De update biedt onafhankelijke herstel van individuele mailboxen, e-mails en bijlages uit een Exchange database vanuit alle conventionele back-up beelden. In juni 2013, werd StorageCraft beloond met de TechEd North America 2013 Award voor zijn software oplossing voor  modulair  herstel vanuit Exchange servers. Als een van de 33 finalisten kreeg StorageCraft de hoogste onderscheiding in de categorie “Messaging and Unified Communications”.

Deze onderscheiding is nieuwe en bijkomende bevestiging voor StorageCraft en zijn uitstekende producten voor back-up en recovery. Bovendien bewijst het hoe innoverend en vooruitstrevend deze oplossingen wel zijn.

Onafhankelijk herstel van alle conventionele back-up beelden
Met versie 7.5 van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange, kan de voormalige klant van StorageCraft ShadowProtect nu als standalone gebruikt worden. Exchange data kan bijgevolg hersteld worden ongeacht de software die gebruikt is voor het aanmaken van de beelden. Met de nieuwe versie van de software kunnen vooral KMO’s het verlies van bedrijfskritische gegevens op Exchange servers tot een minimum beperken en  dus bedrijfscontinuïteit genieten.

Granular Recovery for Exchange – de meest innoverende software oplossing in zijn soort
De TechEd Award beloont partners van Microsoft voor hun innoverende producten en diensten in de gehele IT-sector. Drie criteria werden toegepast bij het aanwijzen van de winnaar: strategisch belang, concurrentievoordeel en voordelen voor de klant. De juryleden spraken zich over het winnend product van StorageCraft als volgt uit: “E-mail is vandaag een van de meest bedrijfskritische functies. Het herstellen, in real-time van individuele e-mails of zelfs complete mailboxen betekent dat bedrijfsprocessen zonder onderbreking kunnen doorgaan. Zo dicht StorageCraft een belangrijk gat in de beveiliging bij het beheren van berichten.”

ShadowProtect Granular Recovery for Exchange is een doeltreffende aanvulling bij de back-up oplossingen van StorageCraft ShadowProtect voor servers, SBS, of virtuele omgevingen.

StorageCraft ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7.5 kan gedownload worden via de volgende link:
http://www.storagecraft.nl/producten-en-downloads/storagecraft-programs/exchange-gre/

Aanvullende informatie over de producten is beschikbaar op:
http://www.storagecraft.nl/producten-en-downloads/

Over StorageCraft
StorageCraft levert innoverende beveiligingsoplossingen voor disk-based back-up herstel bij noodgevallen, systeemmigratie en back-up van gegevens voor servers, desktops and laptops. De softwareoplossingen van StorageCraft verkorten de storingsduur, verbeteren de beveiliging en de stabiliteit van gegevens en systemen, en verlagen de Total cost of Ownership (TCO) en dat tijdens hun hele levenscyclus. www.storagecraft.eu.

MGK Technologies is exclusief distributeur van StorageCraft producten in de Benelux. Meer info op www.storagecraft.eu

PERSINFORMATIE
Catherine d’Adesky
 
Key Communications
+32 2 234 67 90
catherine@keycommunications.be                     
MGK Technologies
+352  26 18 51