VANAD Laboratories breidt Cimplicity uit met koppeling voor Zendesk

VANAD Laboratories heeft Cimplicity, de op cloud gebaseerde software-oplossing van VANAD Laboratories voor callcenters, verder uitgebreid met een Zendesk helpdesk-koppeling. Hierdoor wordt de klant nog efficiënter voorzien in de servicebehoefte. De uitbreiding is gerealiseerd op verzoek van de online mobiele provider Simyo. Simyo gebruikt Zendesk als helpdesksysteem en wilde dit systeem graag koppelen met Cimplicity. Deze innovatieve software combineert alle contactkanalen zoals telefoonverkeer, e-mail, webchat en social media monitoring in één overzichtelijk platform.

Door de uitbreiding met de Zendesk-module kan het callcenter de klant nog efficiënter voorzien in zijn servicebehoefte. Indien een klant met een Simyo-abonnement belt, wordt het nummer nu direct herkend door de contactcenter software. Door de koppeling tussen Cimplicity en Zendesk staat het volledige klantcontact van de betreffende klant direct inzichtelijk in het dashboard van de callcenteragent. Daarnaast wordt er automatisch gezocht naar de nog openstaande vragen en/of klachten van de klant.

Gerry van der Laan, Manager Klantenservice Simyo: ‘De koppeling tussen Cimplicity en Zendesk is snel en voorspoedig verlopen. De e-mailhistorie van onze klanten is nu direct zichtbaar voor agents aan de lijn. Hierdoor kunnen zij nog pro-actiever en efficiënter service verlenen: de agents behandelen de gemailde vraag telefonisch en kunnen vervolgens de tickets sluiten die voor elk vraag zijn aangemaakt. Dat voorkomt dubbel werk voor ons e-mailteam.’

Over VANAD Group
De VANAD Group bestaat uit verschillende bedrijven die gezamenlijk op innovatieve wijze klanten bedienen met diensten, producten en advisering op het gebied van ICT en Customer Service. Een van de bekendste onderdelen van de VANAD Group is VANAD Contact Centers, dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van klantenservice in de Benelux. Babylon is de organisatie die dit buiten de Benelux doet, in meer dan 15 talen voor internationale klanten. VANAD Laboratories heeft de technologie hiervoor en brengt deze onder de naam Cimplicity op de markt. E.Novation behoort eveneens tot de VANAD Group en is al bijna 30 jaar actief op het gebied van IT-innovatie. Het is een internationaal ICT bedrijf dat zeer resultaatgericht mensen, systemen en organisaties effectief met elkaar verbindt. Tangelo Software is de multichannel publishing specialist van de VANAD Group en voorziet tientallen multinationals en gemeenten van software waarmee efficiënt en gelijktijdig kan worden gewerkt en waarmee content real-time over meerdere kanalen gepubliceerd kan worden. In China is VANAD Group actief met het bedrijf SOPHO dat gespecialiseerd is in het leveren van telecomoplossingen. De VANAD Group telt zo’n 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor), Londen, Nürnberg, Chengdu (China) en Suzhou (China).

Contactinformatie voor de pers
Voor meer informatie over dit persbericht, kunt u contact opnemen met:
Arnoud Munneke, COO VANAD Group
T: (010) 288 1680
M: 06 – 26 26 84 81
E: Arnoud.Munneke@vanadgroup.com