VANAD Group benoemt Johan Tytgat als CFO

Johan Tytgat versterkt het managementteam van de VANAD Group als CFO. In deze functie houdt hij zich voornamelijk bezig met finance, strategie en het verder uitbouwen van de snel groeiende organisatie.

Johan Tytgat: “VANAD Group maakt een zeer snelle groei door. Deze maand is bijvoorbeeld het belang van de groep in E.Novation uitgebreid, waardoor we nu op een jaaromzet van 36 miljoen uitkomen. De doelen zijn ambitieus en gericht op kwalitatieve groei en internationalisatie. Dit past uitstekend bij mijn persoonlijke doelen.”

De afgelopen 7 jaar was Johan directeur bij WE International B.V. en daarvoor 8 jaar bij AAC Capital in London, de toenmalige investeringstak van ABN AMRO. Johan studeerde bedrijfseconomie in Amsterdam en is afgestudeerd registeraccountant.

Over VANAD Group
De VANAD Group bestaat uit verschillende bedrijven die gezamenlijk op innovatieve wijze klanten bedienen met diensten, producten en advisering op het gebied van ICT en Customer Service. Een van de bekendste onderdelen van de VANAD Group is VANAD Contact Centers, dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van klantenservice in de Benelux. Buiten de Benelux doet Babylon dit in meer dan 15 talen voor internationale klanten. VANAD Laboratories heeft de technologie hiervoor en brengt deze onder de naam Cimplicity op de markt.E.Novation behoort eveneens tot de VANAD Group en is al bijna 30 jaar actief op het gebied van IT-innovatie. Het is een internationaal ICT bedrijf dat zeer resultaatgericht mensen, systemen en organisaties effectief met elkaar verbindt. Tangelo Software is de multichannel publishing specialist van de VANAD Group en voorziet tientallen multinationals en gemeenten van software waarmee efficiënt en gelijktijdig kan worden gewerkt en waarmee content real-time over meerdere kanalen gepubliceerd kan worden. In China is VANAD Group actief met het bedrijf SOPHO dat gespecialiseerd is in het leveren van telecomoplossingen. De VANAD Group telt zo’n 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel (hoofdkantoor) Londen, Nürnberg, Chengdu (China) en Suzhou (China).

Contactinformatie voor de pers
Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken, kunt u contact opnemen met:

Tamara Elvira Francke
T: 010 - 288 1680
E: tamara.francke@vanadgroup.com