SMS Machtiging introduceert gratis software voor SEPA Incasso.

Elst, 20 mei 2013
 
Als u dit jaar succesvol met SEPA aan de slag wilt gaan, zijn deze vier onderdelen belangrijk om op orde te hebben : inkomende betalingen, uitgaande betalingen, acceptgiro en incasso.

SEPA Incasso is het meest complex en raakt 64% van alle (MKB-)organisaties. Op tijd starten met voorbereidingen treffen is het devies. Of op zoek gaan naar een alternatief.

SEPA Incasso is complex. Organisaties die inmiddels zijn gestart met voorbereiden, ervaren dat de impact op administratieve processen, systemen en software vele malen groter is dan vooraf werd ingeschat.

SMS Machtiging biedt haar software voor SEPA Incasso gratis aan als webservice (SAAS). Dit betekent dat organisaties niet hoeven te investeren in het aanpassen van hun eigen administratie, software en systemen. Organisaties kunnen direct aan de slag met het opzetten van een digitale machtigingen administratie die nodig is voor SEPA Incasso.

Iedere organisaties hoeft niet zelf een (digitale) machtiging administratie op te zetten maar zich kan eenvoudig aansluiten bij de centrale machtigingen administratie van SMS Machtiging. Doordat consumenten én organisaties direct toegang hebben tot hun eigen gegevens levert dit ook betrouwbare brongegevens. Iedere consument kan eenvoudig zijn eigen gegevens aanpassen én  grote voordeel hij of zij heeft altijd overzicht én inzicht in zijn of haar lopende machtigingen.

Inmiddels verwerkt SMS Machtiging voor meer dan 3.000 goede doelen in Nederland machtigingen en heeft zij ruime ervaring met het eenvoudig integreren van de software in websites, webshops en e-commerce omgevingen.

Bijkomend voordeel : de software is gratis. Er hoeft alleen betaald te worden voor het aantal machtigingen dat wordt beheerd.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Elio Tagliola
06-42132781
etg@smsmachtiging.nl
www.smsmachtiging.nl