Network Health Check vanuit de Cloud

Hoofddorp, 16 mei 2013. SCOS Software, leverancier van Network Monitor en Security Tools, biedt nu de mogelijkheid om gedurende één week, een NHC: Network Health Check uit te voeren voor zowel webapplicaties (APM) als netwerk performance (NPM).

Veel bedrijven zijn tegenwoordig bijna compleet afhankelijk van online en webbased technologie, zoals unified communications, CRM-systemen, e-commerce, gehoste e-mail en eigen applicaties en daarom is het belangrijk om te weten hoe die systemen functioneren en waar zich problemen voordoen. Met AppNeta's geïntegreerde oplossingen (APM en NPM) voor performancemanagement kunnen ICT-afdelingen en ontwikkelaars eenvoudig datacenterapplicaties analyseren tot op het niveau van specifieke lagen en code. Tegelijkertijd geeft het inzicht in de Internetverbinding, waar gebruikers problemen kunnen hebben van verminderde prestaties of haperende diensten. Dit geeft inzicht om snel te kunnen bepalen of problemen zich voordoen in het netwerk of binnen applicaties, zonder uren te hoeven zoeken of problemen door te schuiven.

 Met de NPM (Network Performance Monitoring) wordt inzicht geboden in de gebruikerservaring van de huidige netwerkinfrastructuur en de applicaties die van dit netwerk afhankelijk zijn, zoals VoIP, video en virtualisatie.

De APM (Application-aware network Performance Monitoring), geeft volledig inzicht in performance issues binnen applicaties, gebaseerd op bijvoorbeeld Java, Ruby, Python en PHP, op Linux-gebaseerde operating systems. Verder is het mogelijk om JavaScript gebruikerservaringen te monitoren van browser.

Wat houdt een Network Health Check in?

Gedurende één week het volledig monitoren (zero administration) van het Internet verkeer.

Een Eén-Week Rapport betreft:

  • Application Performance
  • Bandwidth Analysis
  • Path Diagnostic
  • WAN Path Performance
  • Web Target Performance
  • AppView Voice/Video (alleen beschikbaar voor 2 sites uitvoering)
  • AppView Voice (alleen beschikbaar voor 2 sites uitvoering)

Wat levert een Network Health Check:

  • Is het netwerk geschikt voor nieuwe applicaties zoals cloud service, voice, video, web Apps?
  • Waar bevinden de performance bottlenecks welke kritische applicaties beinvloeden? Levert de ISP/Service Provider de juiste bandbreedte per SLA? Zijn de verbindingen boven of onder de bandbreedte abonnementen?
  • Wat zijn de top applicaties en gebruikers op het network? Wordt er misbruik gemaakt van het Internet door niet werk gerelateerde toepassingen?

De kosten van een Network Health Check zijn afhankelijk van de configuratie.

Voor meer inlichtingen:
SCOS Software bv
023 5685615
www.scos.nl
info@scos.nl