Quick Heal beveiligingsoplossingen nu ook leverbaar in de Benelux

Hoofddorp, 15 mei 2013. Quick Heal Technologies, een wereldwijd toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen, brengt zijn merk op de markt in Nederland, België en Luxemburg. Als vooraanstaand leverancier van antivirussoftware wil Quick Heal investeren in markten waar men op zoek is naar kennis over gemakkelijk bereikbare en betrouwbare beveiligingsoplossingen. Quick Heal Technologies gaat nauw samenwerken met SCOS Software BV (www.scos.nl), dat de Quick Heal beveiligingsoplossingen officieel gaat vertegenwoordigen en verspreiden in de Benelux.

Quick Heal Technologies is marktleider op het gebied van internetbeveiligingsoplossingen en loopt voorop in antivirustechnologie in India met een marktaandeel van 40%. Quick Heal Technologies is opgericht in 1993 en sindsdien actief betrokken bij onderzoek naar en ontwikkeling van antivirussoftware. Het bedrijf bedient met meer dan 430 mensen, verspreid over het hoofdkantoor in Pune (India) en 22 vestigingen, miljoenen gebruikers over de hele wereld.

De cloud-based beveiligingsoplossingen bieden real-time bescherming aan grote bedrijven, kleine ondernemingen en thuisgebruikers. Een reeks slimme toepassingen, zoals gegevensbescherming tegen diefstal, privacybescherming, web- en e-mailbeveiliging en ouderlijk toezicht vormen samen met een robuust antivirusprogramma de beveiligingssuites. De suites bieden nu en in de toekomst oplossingen voor individuele pc's, mobiele apparaten (bijv. Android en Blackberry), grotere servers en netwerken. Bovendien zijn ze voorzien van een ingebouwde PCTuner, een laptop tracker, een krachtige anti-diefstalfunctie voor mobiele apparatuur en tal van andere vooruitstrevende toepassingen die de digitale beleving van klanten nog veiliger maken.

Consumenten, kleine en grote bedrijven en overheidsinstellingen gebruiken de beveiligingsproducten om hun computers te beschermen tegen virussen en andere kwetsbare bedreigingen. Quick Heal onderscheidt zich van de concurrentie door een vooruitstrevende denkwijze en door voortdurend op zoek te gaan naar betere prestaties, kwaliteitsproducten met kostenvoordelen en een uitstekende service. Quick Heal werkt samen met Microsoft, Intel, IQuinox, en Vade Retro en biedt uitgebreide antivirusoplossingen die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in de technologie van deze partners. Quick Heal werkt via een wereldwijd netwerk van dealers en partners in meer dan 50 landen.

Voor meer inlichtingen:
SCOS Software bv
www.scos.nl
info@scos.nl