Vijfhart IT-Opleidingen nu officieel Microsoft Learning Partner

‘De rol van de IT-professional is aan het verschuiven’ - Vijfhart IT-Opleidingen

Velp, 2 april, 2013 – Vijfhart IT-Opleidingen heeft de officiële status van Microsoft Learning Partner bereikt. Dit betekent dat zij het bestaande trainingsaanbod verder heeft uitgebreid met alle officiële Microsoft trainingen in verschillende categorieën. Vijfhart denkt hiermee in te spelen op een veranderende behoefte in de markt en onder haar afnemers.

‘De Microsoft Learning Partner-status geeft ons de mogelijkheid nog beter en dieper in te spelen op de behoeften van onze afnemers. Wij merken dat de rollen van IT-professionals aan het verschuiven zijn van vendorspecifieke naar functiespecifieke eisen.’ zegt Bastiaan Janssen, manager van Vijfhart. ‘BI-professionals zetten tegenwoordig meerdere platformen in om hun doelstellingen te bereiken. Iedere vendor heeft zijn eigen specifieke voordelen en deze worden steeds meer gecombineerd in de markt.’

Om Microsoft Learning Partner te worden, moet je aantonen een serieuze IT-opleider te zijn. Dit betekent in het bezit zijn van een goed business plan, gecertificeerde docenten en prima klantreferenties. Ook worden er sales assessments en business assessments afgenomen. De benoeming tot Microsoft Learning Partner is voor Vijfhart de volgende stap in het behalen van haar ambitie: de ingang worden voor alle IT-opleidingsvragen.


Op 22 maart nam Bastiaan Janssen, manager Vijfhart IT-opleidingen, het Learning Partner Certificaat in ontvangst uit handen van Rob Tummers, Partner Manager Microsoft
.

“Vijfhart heeft veel expertise in huis op het gebied van Databases, Software Development en Business Intelligence en is daarom een welkome aanvulling als Microsoft Learning Partner.” Aldus Rob Tummers van Microsoft.

Over Vijfhart IT-Opleidingen
Vijfhart IT-Opleidingen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van Databases, Software Development en Business Intelligence. Vijfhart stoomt jaarlijks duizenden cursisten klaar voor de praktijk en werkt met zeer ervaren trainers die didactisch ook nog eens goed onderlegd zijn. In de afgelopen 28 jaar is Vijfhart uitgegroeid tot een van de grootste IT-opleiders van Nederland met vestigingen in Arnhem, Nieuwegein, Turnhout (B) en Zwolle. Zowel voor haar maatwerkopleidingen en opleidingen met open inschrijving is Vijfhart Cedeo-erkend; een erkenning op basis van onafhankelijk uitgevoerd klantonderzoek, alleen uitgereikt in geval van vastgestelde hoge klanttevredenheid.