DiVault sluit reseller overeenkomt voor digitale archiefdiensten met SCC Services

Beverwijk/Bodegraven, 28 januari 2013

DiVault heeft een resellerovereenkomst getekend met SCC Services te Bodegraven, voor het wederverkopen van haar Digitale Archief Service en de samenwerking voor de SCC ArchiefDirect dienst

SCC gaat in samenwerking met DiVault de dienst ArchiefDirect positioneren. De dienst is een onderdeel van het brede portfolio van de Direct dienstverlening die SCC haar klanten biedt. ArchiefDirect stelt de klant in staat om direct data te kunnen archiveren door middel van een schaalbare en kosteneffectieve oplossing. Dit kan zowel op klantlocatie als in de Digitale Archief Service dienst van DiVault.

Naast het leveren van de Digitale Archief Service zullen DiVault en SCC elkaar ook ondersteunen met kennis en advies op het gebied van archivering, informatie management en ICT-architectuur. De samenwerking biedt SCC de mogelijkheid om haar klanten volledig te ontzorgen op het gebied van het veiligstellen en toegankelijk maken van bedrijfskritische informatie, op een economisch aantrekkelijke wijze.

Over DiVault
DiVault levert duurzame en betaalbare opslag van digitale informatie. DiVault is een nieuw initiatief van R5-projects B.V. en EMID Consult B.V.. Beide organisaties hebben hun sporen ruim verdiend op het gebied van ILM, ECM architecturen, Enterprise search en Open Source oplossingen. Voor klanten in o.a. overheid, industrie, onderwijs, erfgoed- en archiefsector. Meer informatie vindt u op www.divault.com 


Over SCC Services
SCC Services BV is een leverancier van ICT-producten en diensten, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen. Het bedrijf helpt Europese overheidsorganisaties en ondernemingen bij het inrichten, integreren en beheren van hun ICT-omgeving om daar maximaal rendement uit te halen. Via een netwerk van eigen vestigingen en partners voert SCC projecten uit in meer dan zestig landen. SCC Services is de grootste, niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa en heeft 7.000 medewerkers en een netwerk van 90 kantoren in Europa. Het bedrijf heeft de afgelopen 35 jaar een significante groei doorgemaakt en realiseert een omzet van meer dan 3 miljard euro. In Nederland is SCC Services BV gevestigd aan de Tolnasingel 2 in Bodegraven. (KvK 29028933). Meer informatie over SCC is te vinden op www.scc.nl.