HPS ICT & Mobile Solutions behaalt ISO9001 certificaat

Oss, 5 december 2012 – HPS ICT & Mobile Solutions, system integrator voor complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen, heeft het NEN-EN-ISO 9001:2008 certificaat behaald. Het verkrijgen van dit certificaat, na de succesvolle audits van DNV Business Assurance, is een mijlpaal voor HPS bij de implementatie van haar kwaliteitsmanagementsysteem.

“HPS doet steeds vaker grote projecten. Daarbij merk je dat onze klanten kwaliteitsmanagement als gegeven beschouwen”, aldus Joost Mertens, Operationeel Manager. “Nu kwaliteitsmanagement breed wordt gedragen in onze organisatie, zullen wij in staat zijn om de klanttevredenheid verder te borgen”.

“De uitdaging in het certificeringsproces was om een gestructureerde wijze van werken te combineren met de flexibiliteit die klanten van ons gewend zijn”, zegt Karel Hermans, Algemeen Directeur. “Door uit te gaan van onze bestaande processen, zijn wij in staat geweest om een effectief kwaliteitsmanagementsysteem neer te zetten wat ons ook daadwerkelijk ondersteunt in onze dagelijkse werkzaamheden”.

HPS wil binnen 3 jaar tot de top 3 van IPT system integrators behoren en stelt daarbij klanttevredenheid, kennis en kwaliteit centraal in haar marktbenadering.


Over HPS ICT & Mobile Solutions

HPS ICT & Mobile Solutions is de specialist op het gebied van complexe, geïntegreerde data- en spraakoplossingen. HPS levert betrouwbare en veilige communicatieoplossing met hoge beschikbaarheid en heeft jarenlange ervaring met het inrichten van Unified Communications, Multi Media Contactcenters en Cure & Care oplossing t.b.v. zorginstellingen. Als system integrator en dienstverlener heeft HPS alle kennis en disciplines in huis om communicatie- en LAN/WAN/WLAN oplossingen te realiseren. De organisatie biedt advies, consultancy en ontwerp tot en met implementatie, training, support en managed services. HPS is Premier- en MSA-Partner van Mitel.Noot voor de redactie
Voor nadere informatie over dit persbericht van HPS ICT & Mobile Solutions, kunt u contact opnemen met Joost Mertens (Operationeel Manager), tel.nr.: 0412 752 766, e-mail: j.mertens@hps-solutions.nl

Website: www.hps-solutions.nl