SAP partijen bundelen krachten

Gespecialiseerde dienstverleners dekken met alliantie gehele werkveld af

’s-Hertogenbosch, 14 november 2012       

Een aantal gerenommeerde SAP partijen heeft het initiatief genomen om gezamenlijk een alliantie op te richten. Het collectief heet TopForce Alliance en bundelt de specialistische kracht van individuele SAP partijen. De members van de alliantie willen op deze manier meer kunnen betekenen voor SAP klanten. SAP ondersteunt het initiatief.

De dynamiek van SAP innovaties is groter dan ooit en vereist meer specialismen dan voorheen. Door de innovaties van SAP zijn er veel nieuwe dienstverleners ontstaan met een sterke specialisatie. Onno Coenen, Managing Director bij TopForce Alliance: “Klanten willen graag samenwerken met de beste SAP spelers en specialisten, maar wel op een gemakkelijke manier. Daar spelen wij op in door SAP partijen op basis van complementaire expertises te verenigen in een alliantie die de gehele SAP scope afdekt.”

Meer dan zeshonderd ervaren SAP professionals
TopForce Alliance dekt in totaal vijftien SAP specialismen af. De afgelopen maanden is uitvoerig gesproken met kandidaat-members om alle kavels in te vullen. Momenteel is het collectief nagenoeg compleet. Het proces wordt voor het einde van dit jaar afgerond. Per 1 januari 2013 beschikt de alliantie, in combinatie met de flexibele schil, over meer dan zeshonderd ervaren SAP professionals.

SAP wenst TopForce Alliance veel succes
Bij dit initiatief zijn diverse SAP Partners betrokken. Het opzetten van een alliantie die tot doel heeft SAP klanten beter te bedienen, kan op instemming rekenen van SAP.
Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “SAP Nederland ondersteunt de samenwerking tussen de verschillende SAP partners en wenst TopForce Alliance veel succes.”

Over TopForce Alliance
TopForce Alliance is een collectief van gespecialiseerde SAP dienstverleners. De alliantie beschikt over diepgaande kennis van het hele SAP spectrum. Via één balie ontsluit TopForce Alliance de kennis, de ervaring, de flexibiliteit en de denkkracht van een groot aantal marktleidende SAP spelers. TopForce Alliance is gevestigd in
’s-Hertogenbosch.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 190.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Ga voor meer informatie over TopForce Alliance naar www.topforce-alliance.nl

***

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie of beeldmateriaal contact op met Onno Coenen.
t. 06 23 695758
e. onno.coenen@topforce-alliance.nl