TIE neemt ascention over en breidt zich uit naar DACH regio

TIE meldt de overname van ascention, een in Business Intelligence consultancy gespecialiseerd bedrijf met kantoren in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH regio).

Ascention ontwikkelt en implementeert cross-sector oplossingen op het gebied van Business Intelligence, controlling en data warehousing, zie ook www.ascention.com. De oplossingen van ascention verrijken TIE’s Total Integrated E-commerce oplossing met Business Intelligence analytics. De overname wordt gefinancieerd zonder externe financiële middelen.

“De overname van ascention stelt ons in staat om ons zichtbaarheid te vergroten in de DACH regio, wat aansluit op onze groeistrategie. Verder zien we ook een toenemende behoefte van onze klanten aan business intelligence oplossingen, die hun kunnen helpen in analyses en die ook de waarde van TIE’s content syndication, e-commerce en business integration oplossingen kunnen vergroten. Kortom, het is een natuurlijke uitbreiding van onze Total Integrated E-commerce oplossing.”, aldus de heer Jan Sundelin, CEO van TIE.

“We zijn enorm verheugd om deel uit te maken van TIE en om onze kennis en expertise samen te voegen om TIE’s Total Integrated E-commerce oplossing uit te breiden met onze Business Intelligence oplossing, in het bijzonder de predictive analytics. TIE’s content syndication, e-commerce en business integration oplossingen zal waarde toevoegen voor onze bestaande klanten en zal helpen onze diensten en services uit te breiden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.”, aldus de heer Peter Smoly, managing director van ascention.

Voor verdere informatie betreffende deze acquisitie, verzoeken we u contact met ons op te nemen via +31 20 658 9099 of bob.out@tiekinetix.com.

Profiel TIE
TIE levert onder de naam TIE Kinetix, software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. De Total Integrated E-commerce oplossingen van TIE reduceren de inspanning die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft daardoor klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te verhogen. TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden.

TIE is een beursgenoteerde onderneming (NYSE Euronext: TIE Holding) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk en Australië.

Contact informatie:
TIE Kinetix
TIE Holding NV
Antareslaan 22-24
2132 JE Hoofddorp

T: +31-20-658 90 00
F: +31-20-658 90 01

E: info@TIEHolding.com
W: www.TIEHolding.com

Volg TIE Kinetix op Twitter: twitter.com/tiekinetix

Volg TIE Holding op Twitter: twitter.com/tieholdingnv

Volg TIE Kinetix op Facebook: facebook.com/tiekinetix