Ictivity organiseert 3 & 4 oktober IT Culinair 2012

Eindhoven, 5 september 2012

ICT dienstverlener Ictivity organiseert op 3 & 4 oktober haar jaarlijkse congres dag, IT Culinair, op Kasteel Maurick in Vught. Iedere bezoeker wordt, door het samenstellen van een persoonlijk programma, op de hoogte gebracht van de laatste ICT ontwikkelingen en op welke wijze deze aansluiten op de eigen organisatie.

Tijdens het event serveert Ictivity een uitgebreid keuzemenu en proeft men van culinaire IT smaken op het gebied van User Based Computing, dé Ictivity visie waarin de interne ICT consument centraal staat. Gedurende de diverse presentaties krijgt de bezoeker handvatten voor de eigen IT organisatie. Hoe wordt een goed fundament gelegd voor huidige en toekomstige ICT ontwikkelingen? Hoe om te gaan met mobiele devices in de organisatie? Wat zijn de beste communicatiemiddelen en hoe zijn deze perfect in te zetten? Hoe wordt het rendement verhoogd van gebruikers? Deze vragen en veel meer worden beantwoord tijdens IT Culinair.

Bovendien delen Cisco, Citrix, Microsoft en Scense in prikkelende presentaties graag hun visies over de toekomst en over de laatste ICT behoeften.

Voor het volledige programma en gratis inschrijven kijk op www.ictivity.nl/itculinairOver De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is.
Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – high-end connectivity oplossingen
De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

De Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl