TIE doet overname in Nederland

TIE heeft de Nederlandse software provider Light B.V. overgenomen.

Light heeft haar klanten in de advocatuur-, notaris-, en deurwaarderswereld, waardoor de klanten van Light gebruik kunnen maken van de oplossingen van TIE, zoals e-commerce en e-invoicing, zie www.light.nl.

“Het doel van deze acquisitie is om ons Nederlandse team te versterken, niet alleen op commercieel gebied, maar ook op het gebied van portal front-end technologieën.”, aldus de heer Jan Sundelin, CEO van TIE.

“We zijn verheugd om deel te worden van TIE. Light kan samen met TIE de oplossingen doorontwikkelen.”, aldus de heren Kamiel Wanrooij en Mark Wolffenbuttel, directeuren van Light.

Voor verdere informatie betreffende deze acquisitie, verzoeken we u contact met ons op te nemen via +31 20 658 9099 of bob.out@tiekinetix.com.

Profiel TIE
TIE levert onder de naam TIE Kinetix, software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. De Total Integrated E-commerce oplossingen van TIE reduceren de inspanning die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft daardoor klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te verhogen. TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden.

TIE is een beursgenoteerde onderneming (NYSE Euronext: TIE Holding) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk en Australië.

Contact informatie:
TIE Kinetix
TIE Holding NV
Antareslaan 22-24
2132 JE Hoofddorp

T: +31-20-658 90 00
F: +31-20-658 90 01

E: info@TIEHolding.com
W: www.TIEHolding.com

Volg TIE Kinetix op Twitter: twitter.com/tiekinetix

Volg TIE Holding op Twitter: twitter.com/tieholdingnv

Volg TIE Kinetix op Facebook: facebook.com/tiekinetix