Ictivity 1e consultancy partij in Nederland met Cisco Borderless Networks Architecture Specialisatie

Eindhoven, 17 april 2012

Recent heeft De Ictivity Groep als eerste consultancy partner (zonder verkoop van hardware) in Nederland de Cisco Borderless Networks Architecture Specialisatie behaald. In Nederland zijn slechts een paar partijen gecertificeerd voor Borderless Networks (routing, switching, security, mobility en WAN optimalisatie, ook voor complexere netwerkomgevingen).

Onlangs heeft De Ictivity Groep ook de Advanced Unified Computing Technology Specialization (datacenter server oplossingen) behaald. Voor De Ictivity Groep is het behalen van deze specialisaties een belangrijke vervolgstap in de samenwerking met Cisco, waarin het uitrollen van het Bring Your Own Device (BYOD)-, VDI- en VXI-concept een belangrijke plek innemen.

"Onze missie en strategie op het gebied van toekomstige infrastructuren sluit perfect aan bij de missie van Cisco. LAN security vanuit het wireless oogpunt gezien neemt een belangrijke vlucht. Door verdere specialisatie in Cisco oplossingen kunnen wij onze relaties professioneel adviseren. Dit is met het oog op het uitrollen van het BYOD concept een belangrijk speerpunt voor 2012" Aldus Geert Visser, directeur De Ictivity Groep.

Marc Cox, Directeur Commercial & Small Business: “Cisco staat van oudsher bekend als dè leverancier van routers en switches, de ‘loodgieter van het internet’. In de afgelopen tijd is onze expertise uitgebreid naar een breed scala aan specialisaties, van ‘onbegrensd samenwerken’ of ‘Borderless Networks’ tot samenwerking of ‘Collaboration’ (inclusief Unified Communications en video) en Datacenter, Virtualisatie & Cloud. Borderless Networks blijven echter de basis van elk netwerk, van elke samenwerking. Zeker met de opkomst van concepten als BYOD en VDI, blijft het verder ontwikkelen van expertise op dit gebied dus van essentieel belang. Iets wat Ictivity met het behalen van de Cisco Borderless Networks Architecture Specialisatie bewijst met succes te doen.”Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is. Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – high-end connectivity oplossingen
De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivitygroep.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

De Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl