Ictivity behaalt Unified Computing System (UCS) certificering

Eindhoven, 13 maart 2012

Recent heeft De Ictivity Groep de Cisco Advanced Unified Computing Technology Specialization status behaald. Voor Ictivity is dit belangrijk omdat zij in 2012 een belangrijke focus heeft op Unified Computing Technology & Unified Communications. Door het behalen van deze status kan Ictivity haar relaties professioneel adviseren op het gebied van Cisco datacenter server oplossingen en deze oplossingen ook implementeren.

Cisco is een belangrijke speler in de datacenter markt aan het worden en in die hoedanigheid een belangrijke strategische partner voor Ictivity. “Wij staan voor kwaliteit en lange termijn voor onze relaties. De producten en diensten van Cisco zorgen dat wij aan deze hoge kwaliteitsnormen kunnen voldoen, en daarbij past de visie en strategie van Cisco volledig bij die van ons. Ictivity is al jaren lang een specialist op het gebied van VMware, Citrix en storage oplossingen. Cisco brengt met zijn Unified Computing System (UCS) op innovatieve wijze al deze technologieën bij elkaar. Hierdoor is de Ictivity Groep een perfecte match voor Cisco en de markt“ Aldus Geert Visser, directeur De Ictivity Groep.

Marc Cox, Directeur Commercial & Small Business bij Cisco: “Unified Computing biedt klanten aantoonbaar zakelijke en financiele voordelen. Steeds meer klanten stappen dan ook over op deze technologie, waarbij computing, netwerk, beheer en virtualisatie worden geintegreerd. Meer dan 10.000 klanten wereldwijd maken inmiddels gebruik van Cisco’s UCS, waarvan 3.000 in Europa. Partners als De Ictivity Groep zorgen ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van UCS. Wij feliciteren Icitivity dan ook van harte met het behalen van de Unified Computing Technology-specialisatie.”Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijk landelijk opererende IT dienstverlener. Van advies tot nazorg (of beheer) helpt Ictivity organisaties bij het efficiënt inrichten van de ICT infrastructuur. Hierdoor zijn alle systemen en applicaties altijd en overal beschikbaar. Dit doet Ictivity met een team van ruim 120 gepassioneerde IT professionals. Juist deze mensen maken het verschil omdat een afspraak met hen ook echt een afspraak is.
Ictivity is gevestigd in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

De kernactiviteiten van De Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – high-end connectivity oplossingen
De Ictivity Groep is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivitygroep.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

De Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl