CommScope organiseert gratis webinars en workshops over netwerkinfrastructuren

Informatie is merkonafhankelijk en gericht op consultants en adviseurs

Bunnik, 30 augustus 2011CommScope, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van infrastructuuroplossingen voor communicatienetwerken, organiseert een veelzijdig Nederlandstalig programma van korte webinars en interactieve workshops op het gebied van netwerkinfrastructuren. Het programma is speciaal afgestemd op consultants en adviseurs. Een groot deel van de inhoud van deze webinars en workshops is merkonafhankelijk, zodat de informatie van toepassing is voor producten van iedere fabrikant.

CommScope speelt met dit programma in op de behoefte aan merkonafhankelijke basiskennis op het gebied van koper- en glasvezelsystemen, bekabelingsstandaarden of draadloze LAN’s. Het programma biedt een keuze tussen webinar of workshop en tussen basiskennis of specialistische informatie. Maar ook wie zich wil specialiseren in onderwerpen zoals intelligente infrastructuren, datacenters, brandveiligheid en de installatiecondities van afgeschermde oplossingen, kan bij CommScope terecht.

“Bij CommScope streven we ernaar onze rol als betrouwbare adviseur, partner en bron voor onze klanten en onze branche zo goed mogelijk te vervullen,” zegt Carl van Bethray, Regional director Benelux bij CommScope. “Met deze webinars en workshops willen we onze expertise delen en consultants helpen de best mogelijk ondersteuning te bieden aan hun klanten.”

De webinars zijn kort en bondig (maximaal 45 minuten) en kunnen door deelnemers op hun eigen werkplek worden gevolgd. De workshops zijn interactief van opzet en de opgedane kennis wordt in interactieve oefeningen in de praktijk gebracht. Deze workshops duren één dagdeel en worden gehouden op een centrale locatie. De webinars en workshops zijn ingedeeld in drie niveaus: basic, advanced en expert. Belangstellenden kunnen aan één, meerdere of alle webinars of workshops meedoen en de deelname is gratis.

Klik hier voor meer informatie over de onderwerpen, de niveaus en de data.

Aanmelden voor één of meerdere webinars en/of seminars kan door een e-mail met de gewenste data te sturen naar chrisputman@commscope.com.

—EINDE BERICHT—

Over CommScope
CommScope, Inc. levert de essentiële infrastructuren die communicatie mogelijk maken. CommScope stelt mensen in staat om naadloos met elkaar in verbinding te staan en te communiceren, op het tijdstip, de locatie en de manier waarop zij dat willen. De oplossingen en diensten van CommScope voor draadloze en bekabelde netwerken maken het gebruik van applicaties voor data, video en spraak mogelijk die hoge bandbreedte vereisen – thuis, op het werk en onderweg. Op basis van elke nieuwe technologiegolf helpt CommScope mensen wereldwijd contact te leggen en zich verder te ontwikkelen. CommScope ondersteunt klanten in meer dan 100 landen met talloze gerespecteerde merknamen, zoals Andrew®, SYSTIMAX® en Uniprise®, en met een focus op technische innovatie, kwaliteit, integriteit en ethisch handelen.

Voor meer informatie:
CommScope BV, C. van Bethray, cvanbethray@commscope.com
telefoon +31 (0)30 219 26 52
of
MCS, Perlita Fränkel, perlitaf@monogram.nl
telefoon: +31 (0)23 562 82 08