Uniek samenwerkingsverband BinnendoorS en VANAD Group

Nevalainen en VANAD vinden elkaar in ondernemerschap

Capelle aan den IJssel, donderdag 25 augustus 2011 – VANAD Group, specialist in customer interaction management, gaat komende maand een unieke samenwerking aan met BinnendoorS, specialist in inspiratie, coaching en training. BinnendoorS is het eigen bedrijf van Susanna Nevalainen, die sinds 2007 als Talent Trainer aan VANAD Group verbonden is en een belangrijke rol speelt in de trainingsmethodiek en bedrijfscultuur van het contact center.

Geïnspireerd door het ondernemerschap dat Susanna Nevalainen de afgelopen jaren bij VANAD Group zag, is zij sinds halverwege vorig jaar ook actief als zelfstandig ondernemer. Met haar eigen bedrijf BinnendoorS verzorgt zij coaching-, training- en inspiratiesessies voor bedrijven en particulieren op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. In haar diensten maakt zij als NLP Master Practitioner en NLP trainer i.o. onder meer gebruik van technieken op het gebied van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), waarvoor zij de afgelopen drie jaar diverse inspirerende opleidingen volgde bij NTI – NLP.

In samenspraak met VANAD Group kiest Nevalainen er nu voor zich volledig op haar eigen ondernemerschap te richten, een uitdaging die het bedrijf van harte stimuleert. Om gebruik te blijven maken van de specialistische ervaring en kennis van Nevalainen, heeft VANAD Group een uniek samenwerkingsverband gesloten. Daarin blijft Nevalainen vanuit BinnendoorS haar belangrijkste werkzaamheden voor VANAD Group voortzetten.

Zowel Nevalainen als VANAD Group zijn uitermate trots over deze bijzondere stap. “Dit vormt eens te meer een bewijs dat het ondernemerschap waaruit ons bedrijf is voortgekomen ook overslaat op onze talentvolle medewerkers”, vindt Jeroen Nagtegaal, als Manager Optimisation Center onder meer eindverantwoordelijk voor het trainingsproces binnen VANAD Group. “Haar unieke kennis van onder meer NLP is een geweldige toevoeging op de contact center specialismen die wij in huis hebben. Voor de doorontwikkeling van onze trainingsmethodiek is het belangrijk dat wij via deze unieke samenwerking van haar kennis gebruik blijven maken”, vervolgt hij.

Hoewel Nevalainen op papier het bedrijf verlaat, is zij verheugd dat zij via de intensieve samenwerking betrokken blijft bij VANAD Group. “Ik heb er op de kop af vier jaar gewerkt, waarin mijn verwachtingen van het bedrijf volledig zijn overtroffen. Ik heb VANAD Group leren kennen als een mooie en inspirerende organisatie die begrijpt waar de kracht van ondernemende medewerkers ligt. Door passie te delen worden er op een innovatieve manier meer resultaten en successen geboekt”, looft zij. Het eigen ondernemerschap vanuit BinnendoorS is voor Nevalainen een logische stap in haar persoonlijke ontwikkeling. “Deze stap past ook bij de kernwaarden van VANAD Group. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking, waarin ik kan blijven bijdragen aan de unieke filosofie en trainingsmethodiek van het bedrijf”, besluit zij.
Over BinnendoorS
BinnendoorS staat voor Inspiratie, Coaching en Training voor teams en teamleden. De kortste weg naar Innovatie, Contact en Talenthousiasmeren. Door vaardigheden, motivatie, visie en inzichten, met als doel plezierige contacten. De prettige weg naar persoonlijke ontwikkeling, energie, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Aangevuld met het plezier van het ontdekken, enthousiasme en vooruitstrevendheid, met en voor mensen. Meer informatie op www.binnendoors.nl of via Twitter: @binnendoors. Welkom!

Over VANAD Group
VANAD Group is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction management. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arthur Nederlof, Arnoud Munneke en Ed Staal en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD Group geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanadgroup.com en www.jijbentfantastisch.nl.Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:

VANAD Group
Jeroen Nagtegaal
Manager Optimisation Center
T: +31 (0)10 288 1680
M: +31 (0)6 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanadgroup.com