CommVault kiest Ictivity als Training Partner


Toine van Eijk, Directeur Ictivity Trainingen BV

Eindhoven, 24 augustus 2011

Ictivity Training, onderdeel van De Ictivity Groep, is vanaf heden CommVault Training Partner. Door het partnership aan te gaan gaat Ictivity Training de CommVault SIMPANA Backup en Archive opleidingen verzorgen voor CommVault klanten. Ictivity is hierin de perfecte match als onafhankelijk ICT Kennishuis. Met meer dan 100 IT professionals beschikt zij over een brede IT kennis wat tijdens de trainingen tot uiting komt. De genoemde trainingen worden verzorgd door eigen trainers die ruime kennis hebben vanuit de praktijk en onderdeel zijn van CommVault Professional Services. De trainingen worden verzorgt op de training locaties van Ictivity door heel Nederland én bij de klant in-huis.

Toine van Eijk, Directeur Ictivity Trainingen BV:
“Het training partnercontract met CommVault is een perfecte uitbreiding op ons huidige training portfolio. CommVault is een strategische keuze voor ons gezien de enorme groeimarkt op het gebied van data management binnen ICT omgevingen. Hierdoor is er momenteel een tekort aan goed opgeleide specialisten op dit gebied. Ictivity vult voor klanten deze behoefte in”.

Henk Nagel, Director Professional Services CommVault EMEA Northern Europe:
“CommVault wenst dat haar klanten maximaal voordeel uit het SIMPANA® platform halen. Training draagt bij tot toename van productiviteit, afname van incidenten en zorgt tevens voor een maximale product ‘return-on-investment’. In Ictivity Trainingen BV heeft CommVault een zeer ervaren en actieve partner, die meerwaarde biedt door het karakter van haar training operations en training sales apparaat. Deze sluit goed aan bij CommVault’s training strategie en doelstellingen”.

Over De Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

De Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl