Drie professionals van Ictivity benoemd tot VMware vExpert

Eindhoven, 12 juli 2011

Vol trots delen we mee dat drie professionals van Ictivity de prestigieuze VMware vExpert status hebben gekregen!

De award wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Virtualisatie deskundige Edwin Friesen (oprichter van het Application & Desktop Delivery team binnen Ictivity) weet deze award nu al voor de derde keer in de wacht te slepen. Voor collega Senior Solution Specialist Ivo Beerens is het de eerste keer. Ook de VMware trainer Michael Wilmsen van Ictivity Trainingen wist deze status te bemachtigen.

VMware deelt selectief deze awards uit aan personen voor het delen van kennis en ervaring over virtualisatie. De Ictivianen hebben deze prestigieuze award gekregen voor hun jarenlange uitzonderlijke inzet en bijdrage aan de VMware gebruikers community. Ze mogen zich een jaar lang VMware vExpert noemen.

“De VMware vExpert Award is dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De vereiste voor nominatie zijn sterk aangescherpt waardoor de VMware vExpert Award verder is geprofessionaliseerd. Het voelt goed om wederom benoemd te zijn tot vExpert en ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe kennis op een hoogwaardig niveau wordt gedeeld.” Aldus Edwin Friesen.

Ook Ivo Beerens is erg trots op deze titel. “Ik ben erg vereerd dat ik de VMware vExpert Award heb gekregen. Dit biedt mij en mijn team weer mooie kansen, zowel intern als naar onze klanten toe”.

Michael Wilmsen geeft aan ”Ik ben zeer trots dat ik de titel VMware vExpert Award gekregen heb, mede vanwege de VMware trainingen die we ontwikkeld hebben voor Ictivity Training.”Over de Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – Advies op en uitvoering van IT beheer
  • 4IP – connectivity oplossingen
  • Outdare – professionele diensten omtrent open source CRM oplossing van SugarCRM
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Voor meer informatie:
Tanya Weidema (Marketing & Communicatie Manager De Ictivity Groep)
T 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl
www.ictivity.nl