Mous aan de slag als nieuwe directeur bij CRM specialist Outdare

Eindhoven, 7 juni 2011

Begin dit jaar nam De Ictivity Groep de activiteiten over van de CRM* dienstverlener Outdare. In aansluiting op deze overname is Fabrice Mous per 1 juni benoemd tot directeur van Outdare. Voorheen was Mous verbonden aan Ictivity als senior adviseur en vooral bekend om zijn deskundigheid inzake open source software en open standaarden.

"Het is voor ons een logische stap om Fabrice te benoemen tot directeur van Outdare, vanwege zijn expertise op het gebied van functionele open source software. Dat hij zijn expertise en netwerk weet te combineren met een pragmatische 'open' filosofie maakt hem de uitgelezen kandidaat voor deze functie” aldus Geert Visser, CEO De Ictivity Groep.

Mous heeft de uitdaging aangenomen en laat weten Outdare verder op te kaart te willen zetten als toonaangevende Cloud CRM specialist met sterke focus op SugarCRM. Naast het implementeren en integreren van CRM binnen organisaties wil Outdare organisaties migreren naar CRM binnen verschillende cloud-omgevingen.

"De huidige tijdsgeest gevoed door de trend van cloud computing is perfect voor een CRM oplossing zoals SugarCRM. Ik heb er enorm veel zin in om samen met het Outdare team de volgende stap te zetten in het professionaliseren van onze dienstverlening. Als onderdeel van De Ictivity Groep vormen wij een geduchte speler op de CRM markt.", zo meldt Fabrice Mous, directeur Outdare.

*Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer)


Over Ictivity Groep:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen (zowel op basis van open- als closed source).

De kernactiviteiten van Ictivity Groep bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – Advies op en uitvoering van IT beheer
  • 4IP – connectivity oplossingen
  • Outdare – professionele diensten omtrent open source CRM oplossing van SugarCRM
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl