Qwise Nederlandse virtualisatiepartner van Dell

Erkenning voor expertise in virtualisatie

Amsterdam, 6 juni 2011 – Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, is officieel virtualisatiepartner van Dell geworden. Qwise maakt nu deel uit van Dell Global Infrastructure Consulting Services. Dell is een overeenkomst aangegaan met Vision IT Group voor de Benelux. Qwise, onderdeel van Vision IT Group, is contractpartner voor Nederland.

Qwise vult het serviceportfolio voor virtualisatieoplossingen van Dell in Nederland in. Dell heeft op dat gebied geen eigen diensten. Als een opdrachtgever van Dell bij een project of bij de aanschaf van hardware behoefte heeft aan ondersteuning in virtualisatie, is Qwise één van drie Nederlandse partners die die dienstverlening onder de naam van Dell uitvoert. Qwise heeft zich zelfstandig gekwalificeerd als officiële partner voor Nederland.

Nieuwe diensten voor Dell-relaties
Directeur Abram Schermer van Qwise ziet veel voordelen in de overeenkomst: “Via Dell komen wij zo in contact met nieuwe relaties waar we onze expertise en de voordelen van virtualisatie en cloud computing kunnen tonen. Tegelijkertijd biedt het Dell de mogelijkheid nieuwe virtualisatiediensten beschikbaar te maken voor haar relaties, zoals onze geïntegreerde werkplekvorm uit de cloud, Nebula Worqspace.” Volgens Schermer is de keuze voor Vision IT Group en voor Qwise een erkenning van de expertise op het gebied van virtualisatie.

Over Qwise
Qwise, onderdeel van Vision IT Group is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerd en op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux, Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center. Qwise is gevestigd in Amsterdam.


Neem voor meer informatie contact op met:

Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424 of 06-41277501, e-mail: lotte@yellow-communications.com