Qwise wordt Oracle PartnerNetwork Gold Level Partner

Amsterdam, 23 mei 2011 – Qwise, specialist op het gebied van virtualisatie en cloud computing, maakt vandaag bekend dat zij Gold Level-partner in het Oracle PartnerNetwork (OPN) is geworden.

De Gold Level-status van Qwise betekent waardering van Oracle voor de inspanningen van Qwise bij het vergaren van Oracle-expertise, het leveren van uitstekende prestaties in virtualisatieprojecten en het op unieke wijze oplossen van de uitdagingen van klanten in de gezondheidszorg.

Voor Qwise is de relatie met Oracle een logische uitbreiding van haar virtualisatieaanbod. Dankzij de OPN Gold-status kan Qwise haar klanten betere ondersteuning en een lagere TCO voor Oracle-producten bieden. Dit laatste geldt vooral voor Oracle’s Sun Ray Clients, de kosteneffectieve, zeer functionele thin clients die een goed alternatief zijn voor desktops en laptops. De samenwerking met Oracle biedt Qwise klanten voordelen op het gebied van ondersteuning en kosteneffectiviteit.

Belangrijke rol voor Oracle's Sun Ray Clients
Qwise zet veelvuldig Sun Ray Clients in bij virtualisatieprojecten. Deze thin clients staan bekend om hun zeer korte aanmeldtijd van minder dan een seconde, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de gezondheidszorg. Qwise voert momenteel een desktopvirtualisatieproject uit voor een groot Amsterdams ziekenhuis, waarbij Sun Ray Clients een cruciale rol spelen.

Qwise Nebula Worqspace
Abram Schermer, directeur van Qwise, beschouwt de OPN Gold-status als een erkenning van de technologische en commerciële knowhow van zijn bedrijf. "De relatie met Oracle past perfect bij de algehele trend in de richting van cloud computing en onze specifieke expertise op het gebied van desktopvirtualisatie. Bij Qwise Nebula Worqspace, onze innovatieve werkplek in de cloud, kunnen de Sun Ray Clients worden gebruikt. Nebula consolideert applicaties en informatie op een virtuele desktop.”

Waardevolle ambassadeur voor Oracle
Dankzij de Gold-status kan Qwise beginnen met het ontwikkelen van OPN Specializations, waarmee het bedrijf haar business kan uitbreiden, expertise kan vergroten, klantbehoud kan verbeteren en differentiatie in de markt kan creëren. Gold-leden mogen daarnaast alle Oracle Technology-producten verkopen en kunnen zich ook aanmelden als reseller van Oracle Applications and Industry Solutions.

Gold-partners krijgen een Oracle-accountvertegenwoordiger en My Oracle Support-updates voor alle producten, korting op trainingen, een beperkt aantal vouchers voor gratis assessments/examens, een voordeeltarief voor Oracle-licenties voor intern gebruik, kortingen op geavanceerde klantenservices en meer.

Ga voor meer informatie over de voordelen voor Oracle Gold level-partners naar: www.oracle.com/us/partnerships/index.htm.

Over het Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized is de meest recente versie van Oracle’s partnerprogramma, dat partners voorziet van betere tools voor het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. OPN Specialized helpt bij het trainen voor en ondersteunen van gespecialiseerde kennis van Oracle-producten en –oplossingen en sluit goed aan op Oracle's groeiende productportfolio, partners en zakelijke kansen. Essentieel bij de laatste uitbreidingen van OPN is de mogelijheid voor partners om te differentiëren door middel van Specializations. Deze worden gerealiseerd met het ontwikkelen van competenties, bedrijfsresultaten, expertise en bewezen successen. Ga voor meer informatie naar www.oracle.com/partners.

Over Qwise
Qwise, onderdeel van de Vision IT Group is specialist in virtualisatie en cloud computing. Het bedrijf zorgt ervoor dat bedrijfsapplicaties en -informatie altijd en overal beschikbaar zijn. Hiervoor heeft het bedrijf 100 hoog opgeleide en ervaren experts in dienst die zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, HP, Microsoft, NetApp, RES Software en VMware. Qwise zet haar kennis in door middel van consultancy, implementatie, outsourcing en detachering. In september 2010 heeft Qwise Nebula Worqspace geïntroduceerd, een werkplekvorm volledig uit de cloud, die afzonderlijke applicaties geïntegreerden op maat aanbiedt.

Qwise is één van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RESAuthorizedLearningCenter. Qwise is gevestigd in Amsterdam.Handelsmerken
Oracle en Java zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of gelieerde bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op met:
Lotte Nijkamp, Yellow Communications, telefoon: 023-5553424 of 06–412 77 501, e-mail: lotte@yellow-communications.com